De tidligere sjefene til Ostrava volleyballspillere lyktes i retten. Tvister fortsetter

De gamle er allerede registrert i Handelsregisteret. For påmelding, men venter fortsatt på nye styremedlemmer i et aksjeselskap Tomas Dvorak og Ales Pyrta, som er en slags underliggende rettigheter til top-flight.

Og så er klubben har i dag to grener. En består av sine eiere, en tidligere kommunal forening, som representerer den første Governing Board – Leder Pavel Zurek, nestleder Tomas Dvorak og medlemmer Ivan Cap, Ales Pyrta og Thomas Mason.De er ansvarlig for ungdommen.

Den andre er et aksjeselskap, der styret er Ivan Cap og Roman Krákora som er under ham extraleague helhet.

Cap hevder at informasjon om dommen regional domstol ikke, så det femten-dagers periode kunne ikke klage på vedtaket, og dermed ble endelig.

“det er motsetninger,” sa Cap. “Dette er delvise komplikasjoner.Vi ba retten avgjør om og følgelig da begge parter vil arrangere. ”

styreleder Paul Zurek, men vet ikke hva retten måtte bestemme, når det utstedt en dom. “I fylket retten, innsendt vi et forslag til endring av styret i et aksjeselskap, og nå venter vi på å møte oss,” sier Zurek.

Ivan Cap advart om at tvister og komplisere forhandlinger med sponsorer. “Vi har utarbeidet en som er villig til å gi klubben de neste tre årene, to millioner kroner per år, men nå er alt klart bremset ned,” sa Cap.

Pengene for klubben går de gamle nye sjefer. “Uavhengig av hvem som er administrerende direktør i et aksjeselskap, må vi forberede byen og fylket søknader om tilskudd for neste år,” sier Paul Zurek og fordi fristen er i slutten av oktober, ikke utelukke at det vil ha med Ivan Cape samarbeide .Det er omtrent fem millioner kroner. Ivan Cap er også på styret i den gamle borgerforeningen, hvor bare generalforsamlingen kan ringe ham. Er han klar til å forlate klubben? “Jeg kan ikke utelukke noe,” sa han. “Hør domstolens avgjørelse. Jeg vil at det skal være en helt gjennomsiktig klubb. Men jeg håper at ikke vil endre seg, fordi det ville være et slikt skritt tilbake femten år. ”

Ivan Cap er overbevist om at med retur av de gamle sjefene ville fortsatt dominert av Ostrava volleyball Skole andre-league idrettslag Beskidy. “Det ville være en inglorious slutt Ostrava volleyball,” sa Cap.

Men Pavel Zurek og tidligere leder av klubben Ostrava Tomas Zednik nekte. “Det er en klar tull,” sa Pavel Žurek.Avvist en fusjon med SSK Beskydy Extraliga lisens og overtakelse av klubben Frydek-Mistek.

Cap hevder at under den gamle ledelsen er sjef SSK Beskydy Lawrence Pečinka. Imidlertid er Zurek ikke enig. “Ja, med steker vi kalt, de møtte og ba ham om hjelp når vi kastet Ivan Cap siden år var medlem av vårt styre, og vi kjenner hverandre,” sier Pavel Zurek. “Men vi bare rådet hans advokater, absolutt ikke for oss.” Home