Courtside toppmøte: David Cameron og George W. Bush se på college basketball

Da regjeringen han en gang ledet, fortsetter å bryte sammen med konsekvensene av Brexit-folkeavstemningen, ringte han, David Cameron dukket opp i Dallas onsdag kveld for å gripe med et helt annet sett av regler og forskrifter.

Den tidligere britiske statsministeren ble med i George W. Bush for å se Southern Methodist University Mustangs slå Texas Horned Frogs, 74-59.

Cameron tweeted: David Cameron (@David_Cameron) Mitt andre basketballspill med en US President & amp; Jeg er fortsatt litt forvirret av noen av reglene!Gratulerer @SMUBasketball – flott spill. #PonyUp pic.twitter.com/hyyDSo2IvKDecember 8, 2016

Bushs kone, Laura, var også til stede.

Det forrige spillet Cameron refererte til kom i Ohio i 2012, da Barack Obama, kanskje landets mest berømte basketballfan, tok ham med til et March Madness college-spill i Dayton. Paret spiste pølser og Obama leide regelmessig over for å forklare handlingen mens de satt på banen. Det var en kort utflukt til en svingstat før det november presidentvalget, med Cameron i USA for et offisielt besøk og middag i Washington.

Cameron ble statsminister i 2010, noen 17 måneder etter at Bush hadde forlatt Det hvite hus og returnert til Texas, hvor han var guvernør fra 1995 til 2000.Hans vennskap med en av Camerons forgjengere, Tony Blair, er mye mer godt dokumentert.

Cameron reagerte ikke umiddelbart på en forespørsel om å utdybe på møtet med Bush.

En talsmann for Bush sa at den tidligere presidenten og kona hans “var glade for at tidligere statsminister Cameron kunne besøk med dem på Bush-senteret i går, og hold deg til SMU-TCU-spillet over gaten etterpå. ”

På torsdag er Cameron planlagt å gi en tale med tittelen” The Historic Events of 2016 og Where We Go From Her “på DePauw University i Indiana. Han har holdt en lav profil etter å ha mistet Brexit-stemme i juni og avgitt, men tidligere i måneden Unibet snakket han på en konferanse i New Delhi og møttes med Narendra Modi, den statsminister i indiaI fjor var Cameron angivelig betalt £ 120,000 for en time-tale på Wall Street.

I februar publiserer George W. Bush en bok med sine malerier av militære veteraner, Portraits of Courage.  Les mer her

Han stemte ikke for Donald Trump eller Hillary Clinton i forrige måneds presidentvalg, sa en talsmann til Texas Tribune.