Onkel og Allert flyttet til Luxembourg, Plíšková i Moskva

Strycova i tjueni kamp bidratt både til og bort brejkboly den møtte. Om tre år senere tok han Belgičance service tre ganger i 80 minutter for andre gang i år slo hun i strake sett. Hjem

I andre runde Strycova sammenstøt med svensken Johanna Larsson, som klatret i fjor på vei til finalen i Luxembourg, men dette året hun bukket under på leire i Båstad

Allertová seieren over slovakiske kvalifiseringen blad spille kvartfinale med en japansk jente Misaki Doiovou

Plíšková har en sjanse for Masters

Karolina Pliskova bortekamper i første runde av turneringen i Moskva med Alexandra Dulgheru to match poeng og etter å ha vunnet 6: 4, 5: 7 og 7: 6 holder sjansen for en premier turnering for Champions Wrestling.En tur til Singapore kan teoretisk gi bare i tilfelle tittelen i den russiske hovedstaden.

Plíšková Dulgheruovou beseiret etter to timer og førti minutter, men kampen for å avgjøre første. Men i det andre settet, og kunne ikke holde en kontring i det avgjørende tredje kom etter feil på linje 4: første Tie-break Plíšková allerede mistet en 4: 6, men begge kamp poeng unna, hvor da den andre dobbelt forkasta rumenske laget. Tsjekkisk spiller da hun utnyttet en ny sjanse til å avslutte spillet etter at bilen Dulgheruové bak grunnlinjen.

Den sjette seeded Pliskova nå venter latviske Anastasija Sevastova (134 WTA), som i hovedkonkurransen avanserte kvalifikasjoner.

< p> Kreml Cup kjemper for turneringen vinnere også Lucie Safarova, som er i en bedre posisjon enn Plíšková.I inneværende sesong, rangering syvende og Safarova seg for å sikre deltakelse av semifinalen, eller det bare rykke inn i kvartfinalen da spanjolen Carla Suarez ikke får tittelen.

Den første rival Safarov vil være onsdag fra 12:00 CEST hjemme spiller Anastasia Pavlyuchenkova hvilken åpning rund vunnet Norsk Monica Niculescu 7: 5, 0: 6 og 6: 4 Tsjekkiske tennisspilleren ble seedet som nummer to på hjemmebane permisjon.

Med Pavljučenkovovou Safarova vil møte syvende gang, mens det klatret bare to ganger.Brno innfødte vant den siste gjensidig duell med sin gode venn i mai i år i første runde av Roland Garros, der han til slutt nådde finalen.

Safarova, som nylig gjennomgikk en bakteriell infeksjon, og etter retur til turneringen falt i forrige uke i Linz i første runde.