Gareth Southgate må veie opp alternativene for England mot Belgia-avgjøreren

Han hadde skissert like mye i Woody & amp; Nord: et fotballvennskap, boken han skrev med en tidligere lagkamerat i Crystal Palace ungdomsoppsett, Andy Woodman, publiserte like etter slutten av Southgates internasjonale karriere i 2004. I den skisserte han den irriterende livet på kanten av Sven-Göran Erikssons England-tropp i Japan for 16 år siden.

“Du vil ikke være vond i rumpa for de andre gutta,” skrev han. “Så du sier de rette tingene, du oppmuntrer guttene som er plukket ut og spiller din rolle. Men jeg er en profesjonell fotballspiller; å sitte og se betyr ingenting for meg. Du minner deg Sportingbet selv om de millionene som ville drept for å være på ditt sted, men det gjør ikke noe bra. Japan var mitt fjerde store mesterskap, men bare ved Euro 96 følte jeg virkelig en del av tingene.Jeg kom hjem og følte meg følelsesmessig tom.

“Etter seieren over Argentina snakket jeg med Woody på telefonen og kunne høre biler som teller hornene sine i bakgrunnen. ‘Det blir gal her, kamerat,’ sa Woody. Jeg så rundt på teambussen på spillerne som ikke hadde spilt. ‘Vi blir jævla gale her også,’ sa jeg. Delene var oppriktig fornøyd med at laget hadde vunnet, glade for de andre guttene, glade for landet, men som enkeltpersoner må du si at vi var helt oppfylt. Og til slutt var det ingen god turnering for England, og jeg følte meg helt flat. Det jeg tok bort fra et skuffende verdensmesterskap var Sportingbet kameraderiet i gruppen vår.Det var gutter i troppen som ikke spilte, men ga alt på trening og prøvde å skjule frustrasjonen. ”Fiveren: meld deg på og få den daglige e-posten til fotball.

Mange av Southgates beslutninger som manager for Dette verdensmesterskapet ser ut til å ha trukket på erfaringene sine som en spiller på turneringer, inkludert å navngi 23 finalene sine tidlig og fortalt spillerne sin XI for den første kampen to dager i forveien for å lette angsten.

Nå, som manager, valget hans denne uken vil være rettet mot å få de som ennå ikke har spilt en betydelig rolle til å føle seg ordentlig del av siden, ikke minst for å sikre at standarder aldri faller på treningsplassen. England har brukt 16 spillere i sine to første kamper, og flere kan få innkjøringer i Kaliningrad til tross for ønsket om å toppe seksjonen.Så hvilke permutasjoner er åpne for Southgate med hans utvalg? Hold fast med det som har fungert Facebook Twitter Pinterest Facebook Twitter Pinterest Facebook Twitter Pinterest

Å holde seg til siden som har gjort det så bra i turneringen ville gi det beste håpet om opprettholdelse av fart og la kombinasjonene – fra midthalvdelene til Sportingbet vingbackene til frontparingen – enda en oppkjøring når de blir vant i hverandres selskap. Likevel, med Kyle Walker og Ruben Loftus-Cheek på bookinger og gruppen som hadde jobbet hardt i heten til Nizhny Novgorod på søndag, ville det være risiko forbundet med en slik tilnærming.

tilby noen i gruppepustene, samtidig som du beholder kjernen på siden som gjorde det så bra mot Panama.Alli trenger ikke å bli risikert etter sin lårbelastning, men det vil være rom for å hvile de som er forsiktige, og kanskje tilby Eric Dier og Fabian Delph – med mindre kona går i arbeidskraft og ber ham om å reise hjem – spilletid på midtbanen. Rose kunne også gjøre med en begynnelse av å skjerpe formen, mens Rashford har kjempet for litt.

Det tredje alternativet er nesten å følge Roy Hodgsons ledelse på EM 2016 og tilby alle nøkkelspillere en ett-spill hvile. Helt hva Harry Kane ville gjort av det, gitt sin forfølgelse av Golden Boot, er åpen for debatt, men det er rom for å gjøre ni eller ti endringer fra søndag, mens han kanskje bare ber John Stones, den mest naturlige sentrale pivoten i de tre bakerste , for å spille igjen. Loftus-Cheek kunne tenke seg å gi Dele Alli mer tid i rehabiliteringen. More: sportbet-bonus.com/sportingbet