Nordicbet Finland

Sammenlignet med tradisjonelle spill, har den asiatiske handlingsplanen en viss funksjon: det gjør at du kan fjerne uavgjort fra de mulige resultatene av spillet, ved hjelp av handikapet for å øke innsatsene på vinneren, samtidig som du reduserer maksimalt antall mulige utfall av kampen fra tre til to.

Dette formatet tilbyr to scenarier av spillet ved Nordicbet en innsats med 50% sjanse for hver vinner, som om du satser på baseball eller basketball, det vil si et spill hvor en uavgjort er umulig i prinsippet.

En “hindring” (handicap) blir satt foran lagene, som forhindrer dem i å “utjevne” sine evner i spillet, siden målet med handikapet er overlegenhet av et av lagene ved å eliminere tegningsvarianten.
Det er tre hovedtyper av asiatisk handikap:
Nivå Handikap

Det gjelder de tilfellene når det ikke er noen åpenbar forskjell mellom lag A og lag B, men ingen lag kan tildeles et handikap, og begge starter ved (0) – denne situasjonen kalles pk, pick’em eller scratch. For å vinne et spill, må spilleren bare velge et lag som har en score på spillresultatene, vil bli høyere. Alle innsatsene returneres i tilfelle uavgjort.
Enhetshemmede

Situasjonen der det er en åpenbar Nordicbet forskjell mellom lagene – lagets favoritt vil få et hinder for å utjevne utfallet av kampen, det vil si -0,5 mål, -1 mål, -1,5 mål, etc. For eksempel, hvis du satser på lag A med et handikap -1 mål, må dette laget score mer enn ett mål for å vinne spillet og få innsatsen din til å vinne.

Hvis de vinner ved å score bare ett mål, avslutter spillspillet en uavgjort, og du får din egen innsats. Og hvis lag B vinner kampen, så mister du.

Dobbeltrom eller Split

Når forskjellen i lagets evne ikke er åpenbar, kan asiatisk handikap brukes ved å dele innsatsen i to deler. For eksempel mottar lag A (pk og -0.5). Hvis du satser på dette laget, vil du miste, hvis det ikke overskrider hindringen foran den. Hvis kampen trekkes i uavgjort, vil halvdelen av innsatsen din returneres, og den andre halvdelen (-0,5) vil miste. Hvis lag A vinner, vil begge handikappene bli blokkert, noe som betyr at hele innsatsen vil vinne.

Hvis du ikke klarer de tre resultatene av kampene Nordicbet, trenger du definitivt en frisk luftstrøm som hjelper deg med å overvinne ditt “hinder” – dette er et asiatisk handikap.

Finsk blogg om Nordicbet: Nordic FI