Sunn og kongelig betalt. Boston Ghost Tailor er tilbake

I helgen hjalp han Boston med å vinne 5: 3 i Arizona med et mål og to innspillinger. Balansen 4 + 5 etter søndagens kamp var andre samlet i tabellen over produktiviteten i NHL for den russiske Tarasenko (5 + 4) fra St. Louis.

Han har aldri begynt så mye i foten av den berømte konkurransen. Han hadde maksimalt seks poeng etter fem kamper. En smart angriper med fantasy-avspillingen er tilbake. Top betalt i utlandet Cech (7,25 millioner dollar) varmer ikke bare familien formue (siste års ekteskap, fødselen av en datter i år), men også prestasjoner i arbeidet.

Utmerker spesielt på power play, der en fersk skade kaptein Chary flyttet til sin posisjon på den blå linjen.Først av alt, med alle sine ferdigheter, skapte han sjanser for andre som beundrer sin “broderi” med en puck i omkretsen av motstandere. Han fullfører nå sin egen smak.

Skredderen er rask til å “sy” koret. I streikkomaen registrerer han ikke med Bock Kruge og Forward Bergeron, Eriksson og Spooner. “Det er en flott ting for dem,” sitert Claudio Julien som den offisielle siden til Bruins. “De vet hvor de andre beveger seg. De tror de er tålmodige med et hjul. Jeg liker å se. Takket være dem vunnet vi i Arizona. “I oktober inngikk Krejci en ny lønnsom kontrakt. Klokka 29 er han ikke lenger en rookie eller en fremtidsspiller. Dens gyldne alder skal skje nå.Selv de mest fryktede Bruins, Stanley Cup 2011-vinnere og vår 2013-finalister, står derimot ganske muligens på terskelen til en mer trist tid.

Rapporten blir svakere. Skredderen mistet gradvis hans favoritt vinger av Horton, Igin og Lucce også. Det var disse hooligans som likte å “gni” puckene inn i skytemuligheter. Nå skyter han seg selv. Hans langsiktige gjennomsnittlige poengsum er 1,84 per kamp, ​​han fløy til 2,8 i oktober 2015. Han har en sterk motivasjon. Den tredje beste betalte mannen på Bruins ‘inventar vil bevise at han fortjener sin barmhjertighet. Han rapporterte selv svakhetssvikt som Julien tidligere hadde tatt på seg. Han ønsket å være så nyttig som mulig.

Han svinger at han passer igjen.Etter å ha tjent en god kampanje fra Boston Farm i 2008, savnet han syv kamper en sesong. I den siste var han begavet med 35 år. Derfor var han nervøs i begynnelsen av den forberedende leiren. Tolv måneder tidligere, etter uskyldig snubling, begynte lysken å vokse, da hans kne var sint. Det var problemer med å krølle. Han har bare skåret 7 mål og 24 assisterer, noe som er en bløff på sin ellers skinnende karriere. Denne gangen har han reflektert en mye bedre total. Han tilbringer nesten 20 minutter ren tid på isen om kvelden, så han kunne lett snike seg inn i topp 10, som Voracek og Hudler gjorde. Han må bare holde seg frisk.