Kaša og Jaškin assisterte to ganger, Simek debuterte NHL

Stanley Cup-forsvarere fra Washington gikk inn i hjemmekampen på søndag mot Anaheim med syv påfølgende seire. Da de ledet 5: 1 i den andre perioden, så det ut til at alt tydet på en forlengelse av serien.

I tillegg til den tradisjonelle offensive støtten – Tom Wilson, Nicklas Bäckström eller Yevgeny Kuznetsov – lyktes også den fjerde formasjonen. Med hjelp av Dmitry Yashkin (9:15, 0 + 2, +2) feiret Chandler Stephenson og Nic Dowd. The Ducks kom tilbake for å spille av Andrew Cogliano og Rickard Rakell. I tredje akt fortsatte jakten på de startet Anaheim-spillerne. For det første hjalp de ut i maktspill.

Den tsjekkiske spissen Ondřej Kaše (13:25, 0 + 2, +1, 1 skudd) på 48 og 50.assistert til å utligne 5: 5 etter at Pontus Aberg og Hampus Lindholm avsluttet. I tillegg gjentok den første svenske forvarden en målfeiring i det 55. minutt og rundet av en stor omsetning av Ducks. I tillegg til Jaškin Washington-trøyen kjørte Jakub Vrána (14:21, -1, 2 skudd) og Michal Kempný (17:41, +1, 2 skudd).

Etter fire nederlag på rad trener < b> San Jose gjorde endringer i rapporten. Etter uendelige 27 kamper i rollen som ikke-spiller innbytter, ble det premiere i den berømte forsvareren Radim Šimek (13:19, +1), som trente og reiste med laget i løpet av oktober og november. Men han så bare på kampene som tilskuer.Søndag fikk han imidlertid endelig en sjanse til å erstatte svensken Joakim Ryan i et siktet forsvar og med sin ytelse bidro til et 1: 3 utendørsresultat i Montreal . etter andre forsvarere Libor Šulák med Filip Hronek (begge Detroit), Jakub Zbořil fra Boston og hans San Jose-lagkamerat Lukáš Radil (9:51, +/-: 0, 1 skudd). Han har scoret sin femte kamp mot Canadiens og venter Bet365 fortsatt på premierepoenget. Selv den mest erfarne spilleren fra den tsjekkiske trioen Tomáš Hertl (18:14, +1, 1 skudd) scoret ikke i den målfattige Sharks-seieren.

Forsvarerne Justin Braun og Brent Burns tok seg av offensiven i den første perioden.Da Jeff Petry senket midtbanespilleren midt i duellen, returnerte den produktive spissen Joe Pavelski roen til gjestene i det 36. minutt. AHL. Opprinnelig gikk teamlederen, som er det andre året i den fireårskontrakten for til sammen $ 16,6 millioner, gjennom Waiver-listen uten andre klubbers interesse og vil dermed ta form på gården. Førstelaget vil deretter dele den legede tsjekkiske keeperen Petr Mrazek og Curtis McElhinney, som på søndag Los Angeles forble på benken og etter lang tid tok fatt på handlingen Mrazka.

< p> Ostrava native, etter den nylige behandlingen av skader, startet for første gang siden 2. november. I sin niende duell av sesongen skuffet absolutt ikke.Han fanget 33 av 34 hjemmeskudd fra Kings, men det var ikke nok til å vinne. LA Jonathan Quick var en strålende forestilling. Han taklet alle 34 orkaner, og over skøytebanen var det forsvarsspillet i det 58. minutt avgjort av forsvarer Alec Martinez. 59:07 justerte Kyle Clifford stillingen til 2-0. Til tross for den tredje seieren av de fem siste startene, forblir Kings på den siste plassen i Western Conference-tabellen. Carolina er tiende i øst for en forandring.

Søndag kom en annen tsjekkisk forsvarer, Chicagos Jan Rutta (16:39, +/-: 0) inn i line-up. Med spiss David Kämpf (17:25, +/-: 0, 1 skudd), stoppet de ikke nok et nederlag av den trøblete Blackhawks .Forrige gang hjemme tapte de til 2: 3 Calgary . Det kanadiske kanadiske laget så David Rittich stå for andre kanadiske Mike Smith, og etter en 4: 1-seier nylig på LA hjalp han 22 inngrep og to poeng mot Chicago. I det 29. minutt av kraftspillet ble forskjellen truffet av spiss Derek Ryan. Besøk Michael Frolík gjenoppsto ikke på grunn av skade.

Resultater:

More info here