Hockey-spillere i Olomouc rev av kjeden. Hvem vil stoppe dem?

Det nylig urolige laget ligger allerede på tredjeplass i diagrammet, lurer nå. ”Vi går fra kamp til kamp og bryr oss ikke om vi er første eller femte. Vi ønsker å samle så mange poeng som mulig. Og når vi har en slik serie, vil vi ønske å utvide den så mye som mulig, sier spiss Ales Jergl med besluttsomhet. For bare en uke siden hadde Jergl bare en assist, men han scoret fem poeng på tre kamper og ble matchspiller to ganger. Han var mot Pardubice i begynnelsen av begivenheten, som ble avsluttet av Lukáš Nahodil på slutten av den første perioden på 2: 0.

“Jeg så at keeperen har en ledig plass over skulderen. Jeg prøvde å slå ham, og det fungerte.Jeg kan si at jeg begynte å stole på meg mer etter det første målet, ”innrømmet Jergl, som hun skjøt fredagens skudd i Mladá Boleslav-nettet.

“Jeg kjenner meg til slutt igjen. Jeg pleide å spille for noen andre, nå er det meg. Jeg håper det vil fortsette, ”la fløyen til det tredje angrepet, som var arkitekten for kukenes seier for tredje gang på rad. David Ostřížek skuffet ham allerede i det 12. minutt.

“Det var en veldig tøff kamp for oss fordi vi hadde mange kamper nå annenhver dag eller to dager senere. Allerede mot Boleslav var det tydelig at styrkene avtok, og vi var bekymret for det.Men i den første perioden startet vi bra og kom oss i ledelsen 2: 0, roste trener Jan Tomajko.

“Det er fortsatt det samme, vi scorer ikke mål. I den andre perioden laget sto opp hadde vi sjanser. Imidlertid ble vi stoppet av en pause, og i den tredje gjestene våre så på. Olomouc spilte veldig organisert, resultatene deres er ikke tilfeldige. Det var synlig. Vi var vanskelig å få gjennom forsvaret deres, beklager Pardubice-trener Bretislav Kopriva.Den andre keeperen og forbedret statistikk ble scoret av den andre keeperen Jan Lukáš, antallene hans ble forbedret av spissen Zbyněk Irgl, som var den 14. i sesongen for hjemmekraft.

På toppen av det forbedret Hanakene sin balanse mellom dårlig maktspill med to treff. “Vi liker tre poeng, det er et flott resultat for oss,” smilte Tomajko.