Crosby = 0. Men ja, NHL-stjernen opplever den verste karriereperioden

For å ha en kjent kanadisk produktivitet i tabellen i fem kamper på rad null, det har ikke skjedd ennå. Enda verre for sine elskere var at han hadde et dusin inntrykk på is. Ærlig talt: i de to første kampene var veldig dårlig

Hvordan er dette mulig når den er i 28 år på toppen av sin makt og sin kanon bli med i NHL, og bare strålte.?

spille en rolle i den samlede nedgangen Pittsburgh, som imidlertid noe relatert til nedgangen Crosby. Som om han bare hatt en stor innvirkning på resultatene av spillere. Mesteparten av den er synlig på power play spill som har til tider utført Penguins bokstavelig tragisk. Vil du tro at laget ikke engang har brukt en ennå? Hva er mer: at i dem i lang tid faktisk kunne skape scoringssjanser

Her på papir gir Roster terror?.Men virkeligheten er andre steder. Den andre perle i teamet Evgeni Malkin er allerede plaget forrige sesong og den tredje superstjernen Phil Kessel, som kjøpte klubben i sommerferien, famler med Crosby.

Ifølge noen er bare én grunn til at Crosby mislykkes. Trener Mike Johnston Kessel satt på høyre ving eliteformasjoner og så langt det ikke fungerer. Tradisjonell lagkamerat Chris Kunitz, som, takket være den perfekte samspillet og opplevd den berømte 87 kom inn i OL-utvalget Canada endres ikke.

“Det er en gradvis prosess. I de to første spillene følte jeg meg ikke bra om spillet mitt, men det var bedre. Som en formasjon begynner vi å skape sjanser. Det er en vane, vil det være bra, “betryggende for Crosby.

Sant nok, i de to siste duellene lekerom var det bedre, men fortsatt uten et poeng resultat.Spilleren som holder det 5. høyeste punktgennemsnittet i NHL-historien, er rett og slett ikke nok. De alle snakker bare åtte skudd forsøk i fem kamper

Trykket på Crosby er rett og slett økt, så treneren Johnston prøver å moderere. “Sid har solid leder. Jada, han fortsatt stedet ble ikke vedtatt, men den kommer opp. “Selvfølgelig ville det være sant, fordi Pittsburgh etter åpningen tre tap og to seire kommer opp.

Crosby forventes å være med ham, men hans personlige episode er ikke over ennå. Hvem vet, kanskje han vil bryte den i neste duell – at pingviner er vert for Jagger Florida.