Trippier brente en skurk, men viktigst

Trippier brente en skurk, men viktigst – støttet støttet angrepet på flanken hans. Da tiden kom for standarder, rystet rivalerne. Tripp corner arkivert, gjennomført en større straff i shoot-out med Colombia og nesten ledet laget til finalen, scoret fra straffemerket Kroatia. Trippier ga ut en unik World Cup for en ekstrem forsvarer, som aldri før hadde blinket i toppen.

Romerske gerasimov:

Landslaget VM: Thibaut Courtois – Benjamin Pawar, Raphael Varane, Vincent Kompany, Luc Hernandez – Ngola Kant, Kevin de Bruyne, Luka Modric, Antoine Griezmann, Eden Hazard – Artem Dzyuba.

De beste spillerne og lagene i VM. Versjoner av forfatterne FootballHD Photo: FIFA, Sportbox

Best etter Modric: Artem Dzyuba

Det er sagt at fremover Olivier Giroux, som gjorde en scoring pass i 2018 VM, spilte turneringen super nyttig. Bare en fantasi: tenk på sin plass i det franske laget Artem Dzyuba. Det ville være et lag!

For meg er Artem hovedspilleren og symbolet på verdensmesterskapet i Russland. Han var gjennomsyret av den rette holdningen og ga denne avgiften til alle våre spillere. Som slutten av kampen med Saudi-Arabia spurte journalistene til å være mykere og rally rundt teamet som innbytter og scoret sitt hode, og gir trener ære, som var inntil nylig på komplekse måter, som et brutalt kjempet og implementert en straff, som å rulle ut på en fabelaktig mål Denis Cheryshev. Som en sadel foran, som han motiverte før straffesparken med Kroatia. Og jeg roper i Channel One studio, fordi jeg innså: oppdraget fullført – nå er vi stolte av det russiske landslaget.