Sparta – Zlín 0: 0, Radu’s bitter debut, gjester holdt slipset selv om ti

Bare det 32. minuttet løp da fansen ble bawling for første gang. Og så mange ganger. “Vi vil ha Sparta! Vi vil ha Sparta! “Chanted. Da ultralydene fra stadion gikk ut for å protestere. Selv om trenerne til Fire og Holoubek ikke var på benken, men den nye treneren til Rådet var forestillingen den samme som i tidligere kamper. Ingen sjanse, ingen anelse. Men laget endte ikke med, og bare en defensiv midtbanespiller Vácha kom tilbake til de foregående ukene.

Bare til å stramme…Hjemmelagets første skudd kom i det 11. minutt av Šural, men ballen ble sendt rett inn i midten hvor målvakten Dostál var klar. For et øyeblikk hadde samme spiller samme resultat. Hjemmelagets offensiv midtbanespiller viste i 34.minutt når et frispark ferdig like over tverrliggeren.

Som om mangler skadde spiss Lafata, et sted hvor spissen sluttet Vaclav Kadlec og var nesten usynlig.

Og så størst mulighet Første omgang ble scoret av Zlín. Etter en corner kaptein Jugas kjørte på et lite område, og hvor han hadde rundt seg nok plass, men i en tydelig posisjon ham til mål fantastisk refleksiv kirurgi forberedt keeper Koubek.

gjestene før pause virket mer organisert og sine handlinger “rettet” . Spillere visste bare hvordan de ønsket å spille mot sine favoritter. Hvorfor ville også redd når høsten Sparta aldri tapt en liga eller cup hjemme?

Sant nok, i den andre halvparten til Sparta tross alt bedre. Men det var fortsatt ikke nok. Han hadde en flott sjanse på 57.minutt etter en corner Mazuch, men også i Zlin keeper Dostal blinket en stor refleksiv kirurgi. En identisk situasjon oppstod i den 76., bare ut Michal kadlec.

A besøker keeper klarat Váchová morsom skudd fra en avstand og svak spissen Václav kadlec.

I en tid hvor Sparta trykk vokste, han hadde Zlin forsvarer Matejov innvilge andre gule kort etter en unødvendig felling, så laget hans spilte ute i ti. Det er imidlertid ikke følge spartanske ultras, som først brøt kamp fyrverkeri og dermed protest forlot sin sektor.

Men ingenting går tapt fordi innenlandsk numerisk fordel ikke bruker.

Sparta snublet tredjedel av fem våren liga kamper.Hvis lederen av Slavia vinner på lørdag i Liberec, vil laget miste elleve poeng på tredje plass. Og neste gang er det en derby…