Så, vi kan identifisere følgende årsaker til nederlaget for Borussia

Mandžukić, Müller og Robben injiserte jevnlig press på Weidenfeller-portene. Horvath scoret tre treff, hvorav det vakreste skuddet i høst ble spesielt husket, men målvakten var på vakt. Arjen 4 ganger vellykket brukt dribling, tre ganger opprettet poeng for partnere og, selvfølgelig, perfekt implementert en rask motangrep, ved hjelp av overføringen av Alcantara. Muller ble hovedpersonen i denne kampen. Han hjalp først å skille Goetze, og i de siste minuttene skrev han navnet sitt på resultattavlen selv. I tillegg på hans konto 3 treff (2 i målet), 3 forverrende overføringer og 2 tjente en feil.

Borussia D – Bayern. Statistisk analyse av kampenPhoto: Getty Images
Individuell oppmerksomhet bør erstattes av Guardiola. Den spanske treneren var i stand til å utnytte benken lengden. Han fjernet Manzukicha fra feltet i det 56. minutt, ved å skyte Goetze i stedet (husk at denne kampen var spesielt for Mario, siden sist sesong var han på den andre siden av barrikader), litt senere, ga Boateng sin plass til Alcantara. Som et resultat tok unge, varme og friske aktører i Bayern en direkte rolle i de to første målene, og faktisk bestemte de utfallet av konfrontasjonen på forhånd. Tillatelser tillates å legge bevegelse i angrepet og sette presset på motstanderen.

Så, vi kan identifisere følgende årsaker til nederlaget for Borussia:

1) en kort benk; 2) sviktet av Sahin (forsinkende støttesone); 3) svak realisering av øyeblikk.

Klubben fikk sitt første kallenavn “dugg beetles” på grunn av det faktum at det ble opprettet på grunnlag av Perm-anlegget for gjødsel OJSC Mineral fertilizers. Selv navnet på laget består av deler av de to ordene “ammoniakk” og “urea”. Begge stoffene var produkter av planten. Det er nysgjerrig at de italienske partene ga hjelp til å opprette klubben. De anbefalte å ta fargene til “Milan” og ga selv til spillerne den første form. Til min overraskelse kalles ingen Amkar den “russiske Milano”, som ville være logisk. Men to kallenavn fra klubbblomstene ble fremdeles dannet – “rød-svart” og “ladybugs”.