Ring meg Kenny! Og Sparta fotball har en nigeriansk ess

Lemen Costa (Zimbabwe) Fatai (Nigeria) Litsingi (Kongo) og Kona (Ivory Kysten) ble likt vant 4: 0 Pribram

det er fortsatt ikke det, Kenny

størst oppmerksomhet har tjent nummer 7. Kehinde Fatai Abdul Feyi Ionut som det høres ut hele navnet hans kom i Sparta med åpne hjerter, “Ring meg Kenny – Ring meg Kenny!” ikke bare gjorde Kehinde Nigeria sier tvillingene kallenavnet Kenny er mye enklere

ikke engang fotball, som Fatai viser, i seg selv ikke skjule unødvendige dikkedarer. . “Kenny er en fartspiller.Ikke bare fysisk, men også med ball, “sa assistenttrener Stanislav Hejkal.

Hvis du legger til dette utmerket valg av sted, vilje til å arbeide og direkthet kan bli født skytespill. Fatai har scoret fem mål i ligaen og to på forsiden av Champions League mot CSKA. Hvis det ikke var noen skader på ham, ville han ha scoret flere mål. “Hun er fortsatt ikke ideelt, men jeg tror det vil bli bedre,” sier fyren som kvitre i kabinen heller observere, men kan også rozchechtat fra lungene. Parťákům ekstra drakter som – i motsetning til mange andre afrikanere – prøver å lære tsjekkisk

I sommer på Sparta bøyes helt annet navn.. Marco Paixao lurte ikke på som en supermann som ville bryte poster. Han løp på seg selv da han trosset hvordan han ville skyte 30 mål per sesong.Svake forestillinger er bare en parodi på pompøse utsagn. 134 Premier League-minutter – og ingenting

Fatai kom uten fanfare, mens Sparta hadde en rumensk klubb Astra Giurgiu betale nesten 20 millioner. Varemagasinet begynner å lønne seg da den 25 år gamle angriperens form stiger. I de to siste kampene med hver scoret to ganger og Sparta vant 4: 0.

Forsiktig regjerer her “La Fatai “

mannen som i barndommen og beundret Arsenal-legenden Thierry Henry, den tsjekkiske ligaen for diversifisering. De er ikke redd for å brann langt unna, de kan komme seg gjennom skrikene og regnet. “Legg merke til hvem han prøver å komme til haglen. Det er født.Er sulten på mål scoret, “sier trener Hejkal.

Mens den spartanske venstrekanten Krejci hovedsakelig holde linjen, Fatai ofte ble satt inn i sentrum. Som på søndag, da en 0: 0 jobbet Matejovsky curl på brystet og skjøt inn i målvakten pærer. Den reflekterte ballen returnerte til Lafata-nettverket, som bare bekreftet at Lafata- og Fatai-forbindelsene fungerte. Fans bare oppfunnet kallenavnet “La Fatai.”

Crystal Zoom 2015 < p> Nigeria derefter bedømt etter Costově Shot innlegg fra venstre og etter MAREČKOVÁ uselviske innlegg fra høyre. Gjør du det ville foretrekke å spille helt på spissen, men det er et visst punkt Lafata, så Fatai hadde rett backup regionen.

Fra Sparta er ikke bare en dyd, men gjennomtenkt trekk.Hun trengte å fremskynde spillet, forfinansieringsfasen virket sakte for trenerne. Fatai assimilert og sier:

Før Fataiem (og hele Sparta) nå er todelt utfordring “Jeg har ikke noe imot å spille vinge fordi Sparta vinner og jeg skyter mål.”: Torsdag Europa League på banen Schalke og neste helg ligataperen i Pilsen.