Mot Pilsen nok av feil og innehaver. Olomouc fotball fortsetter å visne

I løpet av 23 minutter, da Houska unøyaktig lette etter Veprek under avsparket, fikk Petržel ballen og satte den foran det avdekkede målet til Tomáš Chorý. Det var hans første mål i inneværende ligaår, symbolsk bare mot den tidligere klubben.

“Jeg kjenner mange gutter der personlig, vi ringer hverandre, vi er alltid i kontakt. Men i kampens inderlighet ser du den ikke ekstra. Jeg likte målet mye, spesielt da jeg så en liten datter bak skybox-glasset. Jeg er glad for ham og håper å fortsette i andre kamper, ”sa den to meter lange spissen fra Citov. “Spesielt i disse siste kampene blir vi ledsaget av en stor skyte sterilitet.Vi kan ikke score, i dag hadde vi tre eller fire situasjoner. Vi savner litt flaks for å få det til, ”sa Jílek. ball til eget nett Sweet. “Fra mitt synspunkt hjalp Tomas Chory mye med foul,” bemerket trener Jílek. “Vi forenklet spillet. Vi presset motstanderne, jobbet frem minst to andre muligheter og lyktes ikke igjen med å skyte.Til slutt passet Pilsen allerede etter det og vant fortjent, ”innrømmet Jílek.

“Jeg er fornøyd med seieren. Spesielt i den første omgangen var spillet vårt interessant, vi kom i sjanser, selv i overgangsfasen var vi ganske raske og vi klarte å skape muligheter, sier trener Pavel Vrba. kamp. Selv om Olomouc prøvde det, men ikke kunne få hjemmet til store problemer, og i løpet av den siste halvtimen var kampen bare ferdig. “Jeg hadde en følelse av at vi gikk tom for styrke i andre halvdel av det krevende programmet vi har.Hvis Olomouc hadde scoret et kontaktmål, kunne det ha sett annerledes ut, “sa Vrba.

Men det så ikke ut. Sigma falt for tiende gang i sesongen og tabellen er tredje fra slutt, tre poeng foran den siste Karviná. Og hvis det mislykkes i den følgende hjemmekampen med Slovácko (lørdag kl. 15:00), vil de ha en veldig dårlig og trist jul på Andr Stadium i år.