Men Shahin mislyktes dette møtet

I forbindelse med skaderepidemien oppstod vertslinjen til verten i en meget eksperimentell sammensetning. Durm, Sokratis, Friedrich og Grosskreutz tok på banen samtidig, og det var ingen snakk om samarbeid. Borussia holdt imidlertid opptil 66 minutter, og forsvarerne utførte selvfølgelig sine funksjoner. Durm, selv om han spilte på høyre flanke av forsvaret, gikk ikke spesielt frem, han konsentrert seg om sine umiddelbare plikter og ble etter hvert det beste i spillet når det gjelder volumet av utkast til arbeid. Han chalked opp 1 avlytning, 3 valg og så mange som 14 takeaways. Ganske god ytelse for en 21 år gammel spiller. Litt bak den unge spilleren og sentrale forsvarere. Sokratis var det beste i utvalget, som han scoret så mye som 7, og Frederick ble preget av en imponerende samling av 1 utvalg, 1 blokkert streik og 11 carryouts. Generelt gjorde Borussia defencists sitt beste, de prøvde å begrense pressene fra gjestene, og de gjorde det ganske bra.

Men Shahin mislyktes dette møtet, med unntak av 37 sendinger, hvorav bare 24 var nøyaktige, gjorde han egentlig ingen forskjell enten i forsvar eller i angrep. Faktisk var turken en usynlig mann, og i en kamp mot en så formidabel motstander som Bayern, er rollen som å støtte midtbanespillere viktigere enn noensinne. Som et resultat sank Klopps spillere midt i feltet, som faktisk utnyttet Goetze i øyeblikket med det første målet.

Borussia D – Bayern. Statistisk analyse av kampen
“Borussia”, som forventet, spilte på kontringen. Den angripende gruppen bestod av Lewandowski, Blaschikovski, Mkhitaryan og Royce, mer eller mindre regelmessig skapt sjanser ved Noyers porte, men hver gang de manglet ro i viktige øyeblikk. Dessverre har Klopp ikke en lang benk, og i det store og hele er det ingen som erstatter lagledere. Jurgen prøvde å slippe ung Hoffman og rask Obameyang i stedet for Mkhitaryan og Blaschikovski, men ingen av dem kom inn i spillet.

Guardiola er tradisjonelt i midten av midtbanen utgitt Lam. Ved siden av Philip Kroos ligger, og Martinez spilte under dem. Spanjeren fokuserte hovedsakelig på sikkerhetsnett, og Tony og Lam overtok kontrollfunksjonene.