ManSiti er en farlig rival

14:10. “Manchester City” – “Ekte”. I dette paret virker det som om alt sier at Madrid-klubben er den ubestridte favoritten. På siden av den “kremete” historien, ligokampionstradisjonene, inkluderer de Cristiano Ronaldo, som er i nærheten av å sette enda en absolutt rekord – denne gangen i antall scorede mål i en Champions League-sesong. Nå på grunn av de portugisiske 16 mål. Forresten, den nåværende rekorden er også i eiendelen til Santiago Bernabéu-stjernen. I sesongen 2013/2014, da “Ushastik” gikk til “Real”, scoret angriperen 17 mål.

Her og en imponerende serie “galaktikoer” i denne Champions League-trekningen, hvorav det er verdt å merke seg et strålende spill i innfødte vegger – 5 tørre seirer og 18 ubesvarte mål. Og hva er motstanderen? ManSiti har aldri nådd Champions League semifinale. Det som egentlig er der for å prege, “borgere” bare denne sesongen, tok seg til kvartfinalen for første gang i deres historie. Alle disse øyeblikkene gir bare tillit til fansen av “Real”, men husk forrige sesong, da “Juventus” ble rangert som en outsider av en to-runde standoff med “royal club”.

″ … – Det blir en veldig lik kamp, ​​ettersom begge lag spiller spillere på høyt nivå. ManSiti er en farlig rival. Vi må spille veldig bra for å komme til finalen. Når det gjelder hellens mening, sa de i fjor at Real Madrid var veldig heldig med Juventus. Og han slo oss ut av turneringen. I semifinalen er alle lag sterke, – konkluderte Real Madrids PR-direktør Emilio Butragueno i et intervju med AS. … ″

13:48. Vi gjør oppmerksom på at den siste kampen av denne turneringen vil finne sted 18. mai på St. Jakob Park stadion i Basel – i byen, som russiske fotballfans har hyggelige minner for, fordi det var der, i 2008, at landslaget vårt slo det nederlandske laget.