Ledelse, avgang! Ultras Sparty fornærmet klubbens sjefer, og så forlot protesten

Få personer forventet den nye treneren Petr Rada å umiddelbart omdanne laget fra et sparringsfest til en arbeidsmaskin. Men fansen håpet de ville i det minste klare å slå ut tre viktige poeng. Når den ikke er i andre halvdel fikk ikke mål, noen av dem begynte å evince misnøye.

Først chan utvist sjef Jaroslav ungdoms negler. Da ble Adama Kotalik, konsernsjef i klubben, også fornærmet av offensiv skriking. Og til slutt vendte sin sinne mot ledelsen som helhet. “Sparta lederskap er en haug med…..!”, Echoing fra kjelen flere ganger. I tillegg ble “The Only Solution – Changing the Lead” hengt på galleriet.Noen ganger var det en mildere men mer presserende rop: “Leadership – oppsigelsen”

Toppen kom tjue minutter før slutt da den harde kjernen demonstrert uforståelig ting: begynte kjelen å fly røykbomber og fyrverkeri, ikke bare på banen , men også til de omkringliggende sektorer. Fra tribunen bølgende grå røyk Příhoda dommeren måtte avbryte kampen, ultras hallo gjentatte ganger advarte. Opp til noen titalls sekunder for å begynne å spille igjen

Men selv uten Kotelnik -.. De etter pause tok de, og fra sin sektor, tilsynelatende i protest mot ledelsen venstre

Spille før hate juks, så vel som coach Radu. Han tenkte ikke på det, men han likte ikke virkelig premieren.Som det ble opplever?

Da han kom øyeblikkene før åpningen plystring av tunnelen, først gikk på plenen ønske honoree Jaroslav Barton, inntil da han gjorde sin vei til benken. Selvfølgelig den store interessen for fotografer som snudde ryggen til banen og opprettholder første ordens øyeblikk på Letna benken.

Bare etter noen sekunder, han reiste, gikk til kanten av straffefeltet og klappet. Nesten hele spillet ble brukt på føttene. Slik det var det alle kjenner ham, med alt som hører til det. Emosjonelle gester, skrik, fløyter

Av på tribunen virket å ha mer støtte enn kritikk. Men noen ganger rasende – som når Vukadinović fløy til høyre, han treffer ballen Fantišem og brent bare sammen.Rådet skrek straks på den angripende spilleren og fortalte dem at de ikke hjalp med forsvaret. Noen ganger var han en tønne dommer.

Han måtte være langt unna for å være tilfreds. Åpningsspillet bekreftet ham at han forventet en ekte knulling i Sparta.