Jeg er klar til å gi Olomouc-energi, Jilek ser frem til utfordringen

Før inn i treningen banen nummer 2 til Vaclav Jílek håndhilste på hver fotballspiller Olomouc. “I garderoben, det gjorde jeg ikke gjøre dem lykke til,” sa den nye treneren for Sigma, som på mandag erstattet Leos Kalvoda opphevet

Den første treningsøkt ble hørt, gestikulerer, som viser alle spillerne. “Nå gi den til meg! En av dem! Kom igjen! Vakker handling, du er fotballspillere! ”

Tempoet var stort. “Du spiller maksimalt to detaljer. Siste gang, “fortalte han ham om å endre det. «La oss gjøre det igjen, fordi det er slik. Allerede villig. Og uten begrensning ”

Svette sigmáci et dypt åndedrag,” bago “en akselerert kurs, skyves inn mellom stolpene -. Som de passerer mellom punktet – for å gi igjen. Nå for siste gang.Og igjen, full gass. “Jeg var fornøyd. Guttene gjorde det slik vi sa. Det var noen endringer, vi ønsket at det skulle være mer intens, tempo, som de gjorde veldig bra, “roste han.

Selv under trening, da han ikke gjorde hendene sine. “Det er en slik funksjon fordi jeg kanskje er litt mer energisk enn noen trenere. Jeg vet ikke om det er bra eller dårlig, men det er min grunnleggende tale. Jeg tror det er bedre for spilleren når treneren hører før han hører det. ”

Velg nå raigras nye assistenter, og ønsker å bringe trener. Kalvodas coaching var lenge over, som det var Jilkos mulige etterfølger.Sigma etter retur til liga vinner av ti runder en gang, og siden den deler nedrykksplass bare tre poeng. Likevel endringen overrasket, kom fordi etter å ha vunnet den tsjekkiske Cup i Jihlava og hjemme mot Liberec, den blå favorittpresset for første gang i sesongen fotball skuffet seere underholdt.

“Den første halvdelen de spilte veldig bra, det var bare et spørsmål effektiviteten av dette har ikke vært, “han bemerket raigras.

Og hvis det var, ville du være her nå? “Jeg ville ikke være her, 100%. I øyeblikket, hvis det Leos forvaltet eller team klarte, var det ingen grunn til å påberope treneren. ”

Co-Sigma og styreleder Josef Lébr uttrykte selv etter nederlaget for den siste Ostrava Kalvoda tillit, teamet ikke tape, men tilliten var borte.Upopulær – men hyppige – endre treneren forklarte: “Jeg er tilstrekkelig informert unngås zkratovitému høring etter kampen. Leo Kalvo takket for det arbeidet han returnerte oss raskt til ligaen. Jeg vet det er bare logisk at etter en så god kamp med Liberec ble utvekslet, men jeg ser på det gjennom øynene til sesongen. Det er et konsept som vi ønsker å gå lenger, og en ny ladning i kabinen. ”

Jílek signere en kontrakt for to og et halvt år. Ved trettifem er han den yngste liga trener.Olomouc opprinnelig er knyttet til Sigma som en vellykket ungdom trener, etter retur fra Sparta, hvor han var en assistent tre sesonger, tok de eldre guttene og også opererer i den tsjekkiske landslaget i 21 år, igjen som assistent Lavičkův.

Som et hode trener resulterte i en seir kamp mot Sparta Ceske Budejovice. “Men det er ikke medregnet.” Sharp premiere så den venter på fredag ​​Slavia. “Sigma er et hjerteslag. Jeg tror at vi vil spille det noen poeng og komme inn i midten av bordet. ”

Viktige punkter er de første til å være mer rolig, og måten han ønsker Sigma å tjene poeng. “Min filosofi er veldig klar: vi ønsker å spille aggressivt, aktivt, aggressivt innstilt være laget til å score mål og sluppet inn så lite som mulig.Men det er basert på både offensiv og defensiv aktivitet, det vil si press på ballen i alle situasjoner. “Han og Lebre snakket om sin visjon og opphisset ham. “Jeg liker ting veldig mye,” sa Lébr. “Vi snakket om et langsiktig konsept. Jeg er klar til å sette energien tilbake til klubben, “ser Jilek frem til utfordringen.