Igjen om Smolov, men uten ham i det hele tatt

Igjen om Smolov, men uten ham i det hele tatt. Fedor – personifiseringen av dette laget. En person som ikke har vunnet noe i sin karriere har mislyktes hovedturneringen i sitt liv. Fedor gjorde en feil ikke nå, men da han levde et glamorøst liv. Faktisk har de beste årene av karrieren hans gått tomhet på grunn av den fantastiske grensen på utenlandske spillere. Grensen forblir hos oss, fordi systemet fungerer – landslaget er sterkere enn Spania.

Ingenting vil forandre seg

Det mest forferdelige resultatet av VM – russisk fotball vil fortsette sin reise inn i underverdenen. Under mundialya i Russland døde tre klubber. Som tidligere vet lagene ikke hvordan man tjener penger, og pengene i statsbudsjettet er blitt mindre enn størrelsen. “Zenith” ser ikke ut til å være i stand til å bruke 100 millioner euro i ett vindu med en forventning for fremtiden, og “Locomotive” i oppkjøringen til Champions League perepodpisyvat Tarasov fortsetter på samling produsere Rotenberg og selger billetter for hele sesongen, inkludert Champions League, 5 tusen rubler.

Ungdomsfotball vil forbli uten reformer, de fleste av spillerne vil vandre rundt for utleie, og de beste spillerne kommer ikke ut på banen på grunn av ferdigheter, men pass.

Men vårt lag er klar til å dø. Det er synd at fotball handler om noe annet – på banen må du spille.

Beste spiller av VM (etter Modric): Kilian Mbappa

Målet til portene til Peru, Mbagpe ledet Frankrike i 1/8 finalen, der han ødela Argentina, og i den avgjørende kampen avsluttet Kroatia. Langs veien som Kilian brøt / gjentok et par poster og til og med i ineffektive kamper plaget motstanderen, forblir et lyst sted i det mektige mesterskapet.

Men brikken er ikke engang det 19-årige monsteret gjorde med ballen. Chippen er som han var for Frankrike. Hver kamp var Mbappe sammenheng, og årsaken til det som skjer: motstanderen varsomt så på super rask skilpadde, partnere ved første anledning trygg bullet ballen fremover. Kant tok bort baller, Giroux klamret seg til dem, og Kilian har vært et poeng av konstant spenning og fransk deus ex machina, i strid med lovene i sjangeren er allerede kjent for fienden, og derfor mer innflytelsesrik.