I utgangspunktet er det selvfølgelig mål

13:43. “VILLARREAL” – “LIVERPUL”
13:42. “SHAKHTOR” – “SEVILLA”
13:40. Så den legendariske spilleren til Basel, Alexander Fry, vil avgjøre skjebnen til deltakerne i 1/2 finale av LE.
13:36. Igjen, vi blir vist de beste øyeblikkene fra tidligere kamper, denne gangen Europa League. I utgangspunktet er det selvfølgelig mål.
13:30. Og her begynner trekningen av semifinalen i Europa League.

13:20. Før trekningen startet til semifinalen i Europa League mindre enn ti minutter. For det første et par interessante statistiske beregninger om deltakerne som hevder seier i denne turneringen. For eksempel er Liverpool det eneste laget som ikke tapte i dagens LU-trekning. Wards of Jürgen Klopp startet fra gruppespillet 5 seire og 7 kamper gjorde uavgjort. Villarreal er det eneste laget blant deltakerne i semifinalen som ikke kvalifiserte seg til europacupfinalen. Likevel er det “ubåtene” som er det mest produktive teamet i Europaligaens historie. Spanjernes scoringsscorer har 82 mål, og den ubeseirede “Villarreal” -serien har 11 kamper i inneværende LU-sesong (8 seire, 3 uavgjorte).

13:05. Rio Ferdinand mener at vi i finalen bør forvente Madrid-derbyet. Husk at “Atletico” og “Real” for to år siden allerede har spilt i Champions League-finalen.
12:55. Ikke gå langt, nærmere 13:30, vi fortsetter sendingen og finner ut hvem som skal konkurrere om finalen i Europa League.
12:48. Det er hele trekningen av Champions League. Det gjenstår å legge til at de første kampene av Champions League semifinale finner sted 26. – 27. april, og den andre – 3-4 mai. 28. mai arrangeres finalen på San Siro stadion i Milano, hvor de nominelle eierne blir vinneren av paret Manchester City – Real.

12:46. “ATLETICO” – “BAVARIA”
12:45. “MANCHESTER CITY” – “REAL MADRID”
12:35. Mens du ser på en video om de fire semifinalistene i Champions League, kan du ta en titt på sitatene fra bookmakeren, der favoritten er “Bayern”. Å vinne München-klubben er invitert til å satse for 2,37. Den andre på listen over potensielle vinnere er Real Madrid (3,50). På tredjeplass – “Atletico” (4.33), ble engelske “ManCity” outsideren – 6.00.