I dette verdensmesterskapet viste angriperne seg ikke for tydelig

Vasily Legeido:

Landslag: Subashic – Mario Fernandez, Varan, Umtiti, Hernandez – Kante, Modric, Pogba – Grizmann, Mbappa, Azar.

De beste spillerne og lagene i VM. Versjoner av forfatterne FootballHD Photo: FIFA, Sportbox

Beste spilleren: N’Golo Kante

I dette verdensmesterskapet viste angriperne seg ikke for tydelig, og å velge en angriper for det symbolske laget er en forvirrende oppgave. Men de sentrale forsvarerne og spillerne fra midtpunktet av banen viste seg bratte, tvert imot var det et slikt overoppdrag at mange måtte være ute av listen.

Mest oppmerksomhet de siste dagene er betalt til Modric og Mbappa, men for meg var den beste spilleren av turneringen N’Golo Kante. Anta at Chelsea-åpneren spilte en uskarpt finale, men i alle kamper før det viste han akkurat det vi elsker ham så mye for. Han vendte midten av franskmarken til en ugjennomtrengelig grinder og ble en nøkkelfigur for motangrepsmodellen til Deschamps.

Den mest fremragende kvaliteten på N’Golo – han gjør livet enklere for alle rundt ham (unntatt rivaler, selvfølgelig). Ved siden av Kante transformert og Pogba, som til slutt ble kvitt ønsket om å skissere fem rivaler foran portene sine. De viktigste tallene i den franske mesterskapet kan bli vurdert og svingete Blaise Matuidi og kraftig Varan og cherepashonka Mbappe men Kant like fortjener helt regnes som en triumf av hans team og turneringen.

Georgy Shakov:

VM-klubb: Pickford – Trippier, Granquist, Mina, Laxalt – Modric, De Breuin, Azar, Mbapp – Kane, Manjukic.

Kieran Trippier, etter min mening, den viktigste oppdagelsen av denne VM. En engelskmann, ukjent for allmennheten, viste igjen en gang hvordan ekstrem forsvarer kan være nyttig for laget. I to år under ledelse av Mauricio Pochettino utviklet han seg til en ekstraklassespiller. Ryggen på VM i Russland skapte 24 effektive sjanser for sine partnere – det beste resultatet i turneringen. Mer enn Grizmann og Neimar.