Hvordan brukte de andre uventede mesterene neste sesong?

I stor grad på grunn av Ranieris evne til å fjerne ansvaret fra spillerne, kunne Leicester oppnå det umulige, men i løpet av hans 28 årige karriere har italieneren aldri forsvunnet sin tittel i den ledende ligaen (i prinsippet, som han ikke hadde vunnet før sist).

Hittil nevnte den 65 år gamle spesialisten, som signerte en treårig kontrakt med revene, ikke om muligheten for å forlenge avtalen.

I løpet av sin karriere klarte Ranieri fem klubber som spilte i Champions League. For 40 kamper vant han på 18 og tapte ved 11. Hans beste resultat er semifinalen mot Chelsea i 2004. Hans siste klubb i Eurocup var Inter Milan i 2012.

Under sitt opphold på Stamford Bridge, Ranieri tjente et rykte som en mann som stadig forandret noe, men i Leicester valgte han motsatt tilnærming, idet han bare hadde gjort 27 endringer i startlinjen for hele sesongen – den laveste i Premier League.

Sutton mener imidlertid at den krevende Champions League vil tvinge italieneren til å gå tilbake til de gamle metodene.
“…- Ranieri må endre noe. Vi må prioritere, slik det var tilfelle med FA Cup denne sesongen.
Så hva vil neste sesong være for Leicester?
“… – Det vil være veldig vanskelig for dem å gjenta sin suksess, i hvert fall på grunn av antall spill og manglende evne til alltid å stole på samme sammensetning. Jeg forventer imidlertid ikke at de skal mislykkes. Det viktigste er å holde stilen din. De er godt forsvunnet, og hvis de sparer Vardi og andre, vil de være i stand til å angripe skarpt. Jeg tror Leicester ikke vil forlate toppen av bordet hvis spillerne ikke er utsolgt, oppsummerte Sutton resultatene …. ”

Mentor “Southampton” Ronald Koeman følger også ovennevnte oppfatning.
“… – Med Lesters ånd og kraft kan vi si med sikkerhet – ingen vil” bære “dem. Jeg tror de vil lykkes, selv om de store klubber vil ha flere sjanser for et vellykket resultat. … “