Frankrike har allerede blitt kalt den mest pragmatiske

Frankrike har allerede blitt kalt den mest pragmatiske, kynisk og defensiv mester av verden – og de fleste av disse skjellsord hadde en negativ konnotasjon. Vi snakket mye om hva defensiv fotball Deschamps team – det er en skam at de tilgjengelige tegnene i angrepet måtte kastes på en annen måte. Denne taktikken er også kalt “lille fotballag” – fordi Blaise Matuidi, Kant og Pogba unngått en lang periode i midten, og trumfkort i angrepet ble Mbappe lynraskt på den ledige plassen.

Fra franskmennene krevde de en ferie, glemme hvor sjelden det er mulig å se plass på skjønnhetsfotball ved større turneringer. Favoritter eller sprekke med et høyt og stygg lyd fra en overflod av stjerner på hver stilling eller flytte med store vanskeligheter, redd for å gjøre en feil flytte. Ingen løper risikoen, fordi det endelige målet betaler noen måte, og snubler på grunn av deres eget ønske om å gi extravaganza verst av alt.

For mange fans av standarden har blitt polert, estetisk fotball “Barcelona” Guardiola, basert på involvering av hver spiller, forståelse, besittelse av ballen på midtbanen. I sesongen 2009/10 kom katalanerne inn i historien, etter å ha vunnet i hver turnering, hvor de deltok. Fantastisk suksess for Spania i årene som kommer er det ofte knyttet til det faktum at strukturelle “raseri” kopiert “Leopard” og ryggraden av spillerne som snakket på Del Bosque, teamet kom fra Pepa.

I dette tilfellet er den nærmeste til “Barcelona” og navnene, og på den måten spillet var det laget som vant den første og hittil eneste VM i 2010 i Sør-Afrika. Det er bare det ikke blir kalt en modell av skjønnhet av fotball, og dette er kollapse noe argument om en moralsk forpliktelse til favoritter fint å spille i store turneringer.