Fotballfunksjonæren får hjelp av Dejan Stankovic

12:30. Trekningen blir Giorgio Marchetti, UEFA-direktør. Fotballfunksjonæren får hjelp av Dejan Stankovic, som vant Inter Champions Cup i sesongen 2009/2010.
12:25. Det er mindre enn fem minutter igjen før trekningen av Champions League. I mellomtiden kan du se hvem som fulgte resultatene fra kvartfinale-kampene som traff det symbolske laget, ifølge det offisielle UEFA-nettstedet.

Hilsen alle fotballfans! Vi er glade for å kunne tilby deg en tekstoversettelse av trekningen til semifinalen i Champions League og European League sesongen 2015/2016. Snart vil ledende europeiske klubber kjenne igjen motstanderne, men foreløpig kan du gjøre deg kjent med all informasjonen som vil hjelpe deg med å friske opp minnene dine før dagen for den høytidelige begivenheten. Selv om gårsdagens Kloppbaster (et vanvittig comeback av Liverpool i spillet med Borussia D) og hvordan dagen før en gjeng fra Madrid under Simeone otpina den nåværende innehaveren av champions cup – de to hovedhendelsene i henholdsvis den siste etappen LU og LC – vanskelig å glemme.

Hvem fremdeles ikke vet det, da fortsetter to Madrid-klubber å kjempe om pokalen i den mest prestisjefylte klubbturneringen i Old World: Atletico og Real, samt Bayern og Manchester City.

Kvartfinaletappen i den nåværende Champions League er unik og gjør det til et slikt faktum at alle de fire semifinalistene vant sine konfrontasjoner med samme poengsum på slutten av to kamper – 3: 2. En enda mer pikant situasjon tillegges det faktum at det endelige resultatet ble oppnådd på fire forskjellige måter.

I semifinalen vil parene bli bestemt av et blindt parti uten en foreløpig såing, noe som betyr at representanter for samme forening kan slå sammen igjen med hverandre, slik tilfellet var i kvartfinalen i to europacup-turneringer.