Fem verdensstjerner som har mistet sin form denne sesongen

Når den uunnværlige angriperen av “Bavaria” Muller i stigende grad flyr forbi kampene til Bundesliga og tysk landslag. Selvfølgelig forblir han viktig, og fortsatt scoret, men du forventer noe mer fra en spiller på dette nivået. Thomas dårlige skjema er ikke nyheter. Så snart Pep Guardiola dro, mistet han motivasjon og begynte å falle i øynene til de skiftende trenerne. Hovedstyrken til Muller er evnen til å finne en posisjon. Men i de siste spillene finner han knapt ledig plass. Dette er ikke Muller som vant Golden Boot i 2010.

Denne sesongen så Muller ofte tannløs og ufarlig. Dette gjelder også for lagkameratene, men dette negerer ikke det faktum at de tretti årene som vil skje neste år, kan være et vendepunkt for karrieren sin.

2. Sergio Ramos (“Real”)

Fem verdensstjerner som har mistet sin form denne sesongen

Cristiano Ronaldo fant seg et nytt lag, og Zinedine Zidane skyndte seg å forlate hovedstaden i Spania etter ham. Ramos, hvis navn har vært uløselig knyttet til Real i mange år, måtte ta på seg rollen som en leder og en talisman. Men han lyktes ikke. Alle suksessene til laget de siste årene er knyttet til et sterkt forsvar som ledes av Ramos. Men denne sesongen er forsvaret rystet, og hans handlinger reiser ofte spørsmål. Han fortsetter å score, men det avbryter ikke problemene i forsvaret. Vi er ikke vant til å se de feilaktige Ramos, som allerede har tatt et par mål. Det er problemer med hastighet.

Så langt, Real Madrid er gradvis tilbake form, men uten armert betong forsvar, vil det ikke fungere. Det sies at dette er alderen. Det er for tidlig å dømme – men nyheten er alarmerende.
Manuel Neuer tilbrakte mesteparten av den siste sesongen i sykehuset. På grunn av skaden savnet han mer enn et år, og den etterlengtede retur var uskarpt. På VM gjorde Neuer feil – noen ganger kritisk. Denne sesongen slutter ikke problemene. Forsvar, og det går ikke jevnt, og upålitelig målvakt forverrer bare situasjonen.

For noen år siden hevdet ingen at Manuel var den beste i verden. Men for øyeblikket er han nevnt i samme rad med slike målvakter som Jan Oblak og Ter-Steg. I Noyer har det fortsatt en sjanse til endelig å gjenopprette og gjenvinne den fortjente tittelen. Men for nå er det vanskelig å gjenkjenne ham.