Evgeny Konoplyanka og Andrey Yarmolenko

De utestående ni Borussia Dortmund vil også ikke kunne delta i verdensmesterskapet. I fjor slo den polske angriperen 36 mål, denne var allerede merket 13 ganger. I kvalifiserende kamper utførte han også på nivået, men her var polene ikke helt heldige med gruppen: blant sine motstandere var nasjonale lag i slike land som England, Ukraina og Montenegro. Heldigvis er Lewandowski ung nok, og vi vil sikkert se ham spille på den internasjonale arenaen, men han vil fortsatt bli savnet på VM. Akkurat som hans lagkamerater fra Dortmund Lukasz Piszczek og Jakub Blaschikovski.

Evgeny Konoplyanka og Andrey Yarmolenko

Stjerner som ikke vil være på VM i 2014.
Jeg ønsker ikke å velge en av disse spillerne, for når det gjelder det ukrainske laget, har jeg personlig to av disse spillerne samtidig. Begge viste sitt potensial ved Euro 2012, og det ble bekreftet i kvalifiserende kamper. Selv om Ukraina ikke har gått lenger, vil jeg ikke være redd for å si at takknemlighetene til det ukrainske laget, blant annet Linnet og Yarmolenko, er blant de mest attraktive i Europa. Det er synd at hele verden ikke vil se sine handlinger på verdensmesterskapet.

Christian eriksen

Den talentfulle danskeren er bare 21 år gammel, men hans fravær på VM vil bli ganske merkbar. Han har allerede deltatt i Mundial of 2010, blitt den yngste spilleren i turneringen, og gikk også til Euro 2012. Siden da ble Eriksen en nøkkelspiller i det danske landslaget, flyttet fra Ajax til Tottenham Hotspot og ble berømt av Andre Villas-Boas, som sa at den unge danskeren kunne bli en flott spiller. Som de sier, er alt som ikke blir gjort, alt for det beste, og kanskje vil neste verdensmesterskap Eriksen bli den sterkeste spilleren i den gamle verden.

Oscar Cardoso

Det paraguayanske nasjonallaget, som nådde kvartfinalen på siste VM, og nesten stoppet spanjolene der, vil ikke gå til Brasil. Og det betyr at vi ikke vil se i action Oscar Cardozo, som i mange år har tegnet dette laget bak seg. Paraguayanske konsekutive poeng for “Benfica”, utfører suksess i europeisk konkurranse, men på VM vil det nok ikke lenger være mulig å få. Han er nå 30 år gammel, og dette var sannsynligvis hans siste sjanse til å spille i verdensmesterskapet.