“Cupuka” uten kopper starter med fotball Zlín i Jablonec

“Vi har ikke noe problem med det, det vil være greit,” sier Zlín-trener Michal Bílek for en rask rekkefølgen av kamper. Mens teamet hans hadde åtte dager på seg for å forberede seg på Jablonec, vil det bare være tre dager før Pilsen. Det er nok tid til at vi blir friske og forbereder oss godt, ”han nekter å lete etter alibi Bílek. Poeng som holder Sparta. Jablonec er fjerde, foran Zlin med en poengsum lik totalpoeng, bedre med ni scorede mål.Vi liker hvor vi er, vi setter pris på det, men hvis vi har en sjanse til å vinne noe i Jablonec, vil vi definitivt hoppe etter det og vi blir enda lykkeligere, ”bemerket treneren til Zlín Fastava.

Begge lag har formen. Jablonec tapte ikke åtte ganger på rad og Zlín kom tom ut fra de fem siste rundene bare en gang. innstillinger. – Den nåværende formen for Jablonec er god, de spilte bra med Rennes på torsdag i European League, men endret ikke sjansene. Vi vil ha en veldig god motstander. ”

Været kan også snakke inn i kampens karakter.I Jablonec snødde det litt i helgen, men på mandag skal det være litt varmere og lett regn. “Jeg tror terrenget vil være fint,” sa Zlín-treneren, som derimot hadde litt av en komplisert forberedelse de siste dagene. “Vi har trent på kunstgress flere ganger.”

Zlín lider fortsatt av fravær av angripere. “Jernmannen er ute, Poznar også. Vi får se om Jakubov, som har litt achillesproblemer, kommer med oss. Ellers er laget komplett, ”bemerket Bílek, som imidlertid kan stole på Vyhnal, som scoret i de tre siste seriekampene.