Comandante Diego

Ranieri selv innrømmet at neste sesong vil laget møte nye vanskeligheter.
“…- Vårt fundament er lagt, men Champions League er vanskelig. Det påvirker sterkt psykologien. I FA Cup og Super Bowl er det heller ikke lett. Min karriere er allerede fantastisk, men jeg vil oppnå enda litt mer suksess hvis det er mulig.

Etter to fantastiske seier over Barcelona og Bayern, spredte rykter at stilen som praktiseres av madrassen, ville være en ny trend i verdensfotball. Yury Usynin forstår om det er et godt korn i den.

I forrige uke spiste den italienske La Gazzetta Dello Sport så mye som fem sider til Atletico, og på forsiden den dagen dukket opp i Che Guevara. Diskusjonsemnet var erstatning av “tiki-den-en” av den argentinske, såkalte “cholismo” som den beste taktikken i fotball her og nå.

Når du slår Barcelona med Bayern en etter en fra Champions League, og du kjemper for mesterskapet til siste runde i Spania, er det logiske spørsmålet hva din spillestil er mest effektiv i moderne fotball. År etter år må Madrid selge sine ledere: Arda Turan, Joao Miranda og Mario Mandzhukic i sommer, sesongen tidligere – David Villa, Diego Costa og Filipe Luis.

I fotball er alt syklisk, så hvis noen begynner å kopiere stilen din, er dette nesten den høyeste manifestasjonen av anerkjennelse. Alle prøver å kopiere suksess. Nå har det blitt mye lettere å gjøre dette: TV, Internett, vanlige internasjonale kamper har nesten slettet rammen og grensene. Nå er det ikke slik at klubber fra et hvilket som helst land opptrer i samme stil, noe som vil avvike fra representanter for et annet mesterskap, som det var 20-30-30 år siden.