Atletico er en veldig ubehagelig motstander

– Vi skal spille på et storslått stadion med en stor historie, selv om vi ikke må være der. På den ene siden ønsket vi å møte Sevilla i finalen, på den andre – det vil være vanskelig for oss med Liverpool, men vi er klare. På dette stadiet av turneringen er det ingen favoritter, – eksspilleren til Villarreal Marcos Senna uttrykte et optimistisk synspunkt på resultatet av uavgjort. … ″

14:50. “Miner” – “Sevilla”. Unai Emerys avdelinger slo en annen ukrainsk klubb i finalen i LE siste uavgjort – Dnipropetrovsk Dnipro Dnipropetrovsk. Hvis Sevilla lykkes med å passere en av de sterkeste klubbene i Øst-Europa, vil Andalusianene vente utsikter til å bli den første klubben i historien til Europa League, som vant trofeet tre ganger på rad.

″ … –Nå spiller Palop ikke lenger for Sevilla, og jeg håper at det nå blir litt lettere for oss, ”sa Shakhtar-generaldirektør Sergey Palkin. … ″

14:30. Atletico – Bayern. Besøkende til den andre semifinalen satte sitt preg på turneringens historie. Det var sant tilbake i 1974, da navnet var annerledes – europacupen. Og nå snakker vi ikke om en mellomtrinn, men om den endelige kampen. Etter en målløs 90 minutter byttet lagene inn mål på ekstra tid. Det kom ikke til straff, for på det tidspunktet var det i henhold til regelverket ikke noe slikt fotballotteri – det var planlagt en reprise. Samtidig forble et slikt tilfelle den eneste i historien til den viktigste europacupen. Etter en dag med kamp fungerte ikke: “Bayern” sendte fire ubesvarte mål til porten til “madrassen” – Gerd Muller og Uli Hoeness prøvde å danne en dobbel. 42 år senere dukket muligheten opp for en offensiv fiasko. Og hvorfor ikke, hvis scenen tidligere fra Champions League Simeone og hans “indianere” slo ut “Barcelona”?

– Atletico er en veldig ubehagelig motstander. De er veldig kompakte i forsvaret og tillater ikke å skape mange sjanser ved portene sine. Det vil være vanskelig for Bayern, advarte Guardiola to-gangs finalist i Champions League som en del av München-klubben Lothar Matthaus.