Alternativene vil ikke bevege seg. Den første FIFA mannen vil bli kjent bare i slutten av februar

The Executive Committee i dag også vedtatt utkastet Reform Commission. Ifølge dem, for eksempel aldersgrensen for medlemmer av komiteen og president i FIFA 74 år, hans periode som ikke overstiger 12 år, og vil bli lagt ut årslønn. Eksekutivkomiteen er omdøpt til FIFA-rådet. På grunn av større åpenhet Federation gjør endringer i Vær Varsom-plakaten og strukturene i organisasjonen.

Den fullstendige rapporten vil bli presentert på neste Executive Committee møte i desember.Endringene må da være godkjent av alle 209 medlemsorgansisasjoner i valg kongressen 26. februar

“For å gjenopprette tilliten FIFA, er det nødvendig å gjøre betydelige endringer i strukturen og fremgangsmåtene ifølge forbund til å være mer transparent og ansvarlig”. Reformkommisjonen sa i en uttalelse. “Vesentlige endringer i kulturen i FIFA er nødvendig for å oppnå varige endringer i organisasjonen og gjenopprette omdømmet til FIFA, slik at det igjen kan fokusere på sin misjon -. Fremme fotball rundt om i verden” Det er i midten av en etisk komité etterforskning for å avsløre navnene på andre tjenestemenn. De eksisterende reglene tillater henne å informere omtrent lukkede saker hvor straffen passer.Ifølge Reuters, tilsynelatende kommer til å lette en rekke andre saker.

fotballforbundet risting korrupsjonsskandalen siden mai, da det var kort tid før valget kongressen i Zürich arrestert syv høytstående FIFA tjenestemenn. Selv om Blatter senere valg han forsvarte sine plikter, som han holdt siden 1998, men deretter annonsert at han vil trappe ned. På kontoret hans forble han inntil nylig suspensjon. Sveitsiske myndigheter de undersøkt på mistanke om underslag og misbruk av makt.

Platini ble bygget utenfor sine plikter som følge av en gransking mistenke utbetalinger på til sammen to millioner sveitsiske franc, som ble gitt i 2011 for sitt arbeid i rollen Blatterova rådgiver.

UEFA Boss nåværende situasjonen kompliserer betydelig posisjon for februar valget av president i FIFA.Selv om den tidligere kapteinen på det franske landslaget har innlevert en søknad, International Federation for å henge den vil ikke godta. FIFA men sa i dag at hvis Platini tilbake til fotball hendelser før valget, vil være kvalifisert til stillingen som leder av Federation gjelder.

Så langt det eneste offisielle kandidat er Jordans prins Ali bin Hussein, som mai mistet valg slaget med Blatter.Stå på hodet av FIFA ønsker og tidligere kaptein på landslaget til Trinidad og Tobago David Nakhid, Sheikh Salman bin Ibrahim Khalifa av Bahrain og tidligere sveitsiske landslaget Ramon Vega.

I tillegg Platini var en seriøs utfordrer for plasseringen av den første mannen i verden fotball tidligere visepresident i FIFA Chung Mong-juni, som fikk forbud mot aktiviteter for seks år for brudd på etiske retningslinjer i å fremme koreansk kandidatur for å organisere mesterskapet i 2022. den koreanske offiser mislyktes i dag i den sveitsiske domstolen ber om en midlertidig forføyning mot fotball organisasjonen, som ønsket å håndheve midlertidig avbrytelse av straffen for å være berettiget til valg.Frist for innlevering av søknader er mandag 26. oktober.