2017/18 sesongen var fremragende for kroatiske

Deres navn er knyttet til klassen, men denne sesongen gikk noe feil.

Fem verdensstjerner som har mistet form denne sesongen. Fotball – det ledende lagspillet. Uten samarbeid og gjensidig forståelse vil du ikke komme langt, men noen ganger kan en fremragende fotballspiller bestemme utfallet av møtet. Vi kjenner mange av disse stjernene, men selv de beste er gjenstand for formprang og skader. Mer nylig, de kunne erobre Mundial, men nå ser ut til å være en blek skygge av seg selv. La oss snakke om hvem i den nye sesongen er frustrerende.

5. Luka Modric (“Real”)

2017/18 sesongen var fremragende for kroatiske – med sin hjelp Real Madrid vant Champions League for tredje gang på rad, og uten det ville det vært umulig å representere Kroatia i VM-finalen. Men med begynnelsen av den nye klubbesesongen ser Luke ut til å være skyggen av det tidligere selvet. Det ser ut til at han var sliten og utmattet, noe som ikke er overraskende, gitt hvor ofte han står for sin klubb og sitt land. Det er veldig rart å se den ukuelige lederen av “brikkene” slå ansiktet mot himmelen på jakt etter inspirasjon.

Tapet på den kroatiske formen og problemene i Real Madrid er sammenhengende. Uten midtbanespiller er det umulig å forestille midtbanen til Real Madrid. Det er fortsatt å håpe at Modric snart kommer tilbake for ekte.

4. Alexis Sanchez (Manchester United)

Fem verdensstjerner som har mistet sin form denne sesongen

I januar 2018 bestemte Alexis Sanchez seg for en skandaløs avgang fra Arsenal, men han klarte ikke å komme i form på Manchester United. En gang en elitespiller, står han ofte ofte på benken. Tre mål og fem assists er ikke det som chilenere signerte for. Spesielt hvis du husker hvor mye han får i leiren til de “røde djevlene”.

I Arsenal kunne Sanchez bestemme utfallet av hele kampen. I United bryr han seg, men bestemmer sjelden noe. Dette gjelder for mange stjerner av Jose Mourinho, og rykter om den potensielle avreisen til Alexis overraskende ingen. Snart blir det et år, hvor skuffende er han.