Graham Arnold a Reds lebontása után a “megfélemlítő” Sky Blues-t üdvözli

A liga vezetői, Sydney FC, sajnálatos Adelaide United oldalán zajlottak le 4-0-nál a Coopers Stadionban, egy előadó-edzőben, Graham Arnoldban, „könyörtelennek” nevezve.

A Vörösek jó ár-értéket jelentettek az első felében amíg Sydney FC marquee Filip Holsko 34 percen belül megtörte a holtpontot.

De a második félidő egy másik történetet mondott, amikor Sydney háromszor szerzett a pultra, és pontosan vágta az Egyesült Államok védelmét. Suncorp pálya a bet365 internetes fogadóirodák karcolásos A-Liga összecsapás után További információ

Milos Ninkovic folytatta a lenyűgöző formáját, és még két segítőt állított fel; Alex Brosque-ot a másodikra ​​vágva, és a Rhyan Grant-ot a harmadik cél elérése érdekében.

Arnold tapsolt Sydney-re és arra, hogy a klinikai támadások és az éhségük több cél elérésére törekedtek annak ellenére, hogy már megölték „Ma este ismét megmutattuk, milyen kegyetlen vagyunk és mennyire erősek vagyunk a szünetben” – mondta Arnold.

„Nagyon jól tartottuk a labdát

Az eredmény kiterjeszti Sydney verhetetlen kezdetét a szezonra és 12 mérkőzésből kilenc nyereményt vesz fel.

Arnold szerint Sydney hólyagos formája a verseny többi részétől félt a Sky Blues.

„Azt hiszem, megfélemlítjük a csapatokat, amikor a bet365 élő fogadás mezőbe megyünk, és látják, mit csinálunk” – mondta.

„Tudják, hogy nem tudnak elhagyva minket, tudják, hogy nem tudnak harcolni velünk, tudják, hogy nem olyanok, mint nekünk.

„És akkor már négy fegyverem van a padon, hogy készen álljak.

Közben Adelaide United edzője, Guillermo Amor elismerte, hogy a nehéz vereség a legrosszabb volt a rövid edzői pályafutása során.

A barcelonai ikon azt mondta, hogy a veszteség olyan rossz volt, mint az Egyesült Államok FFA-kupa vesztesége a Queensland NPL oldalán Redlands United augusztusban. p>

„Biztosan edzőként (ez a legrosszabb pillanatok közé tartozik) – mondta Amor.

„ Ez és a Vörös-szigetek (veszteség) napja a Kupában, a kettő (legrosszabb) ) pillanatok. ”

Amor ismét azon tűnődött, vajon mi lehetett volna, miután a Vörösek elvesztették a korai esélyeket.

United elvesztette annak lehetőségét, hogy nyissa meg a pontozást, és visszahozza a bajnoki vezetőket míg Sydney a legtöbbet hozta ki.

„A mai eredmény 4-0, ez rossz eredmény,” Amor

„Az első félévben azonban megérkeznek ( cél) egyszer és pontosan.

„Először megérkeztünk, és nem értünk bet365 fogadási bónuszok pontot.

„ Ezek a hiányosságok nem mentség, ez foci. ”Facebook Twitter Pinterest A Mateo Poljak a Wellington Phoenix játékosai között húzódik a labdával.Fénykép: Tony Feder / Getty Images

A Newcastle izzadsága a Nigel Boogaard kapitány fitneszénél, Mark Jones edzője megrontja a csapat nem sikerül lezárni a nyerhető A-liga játékokat, amelyek forró lett volna a faroknál A negyedik helyezett Melbourne városa.

A Jets 2013-tól 2014-től kezdődően az első hat évben kezdődik az első évben, miután kétszer harcolt vissza egy célból, hogy megragadjon egy 2-2-es boksznapot Bár Jones elégedett volt a harmadik veretlen meccsével, az ő oldala karakterével, “nem fog rendezni” a gyenge védekező munkát, amely lehetővé tette, hogy Kosta Barbarouses és Gui Finkler kétszer adhassák a főnixet. / p>

Csalódott volt, hogy a játékosok nem tudták megtörni a holtpontot, mindkét gólszerzője, Andrew Hoole és Andrew Nabbout nem tudták átalakítani az esélyeket a halálra.

Jones a múlt hónap 1-1. 1 távol a Central Coast-ról, mint egy újabb versenyt, amit meg kellett volna nyerni.

Mindkettőben maximális pontot követeltek d csak egy pont a város és három Melbourne-győzelem mögött – bár mindketten még mindig játszanak ebben a körben.

„Remélem, nem jön vissza minket, mert ma már teljes pontokat kellett volna kapnunk és teljes pontok a tengerészekkel szemben – mondta Jones.

„Tegyen hozzá négy pontot a miénkhez, és tisztességes helyzetben vagyunk.

Elfogadom, hol vagyunk a pillanatban. ”

A jelenlegi állapotában Perth a városról szerdán legyőzheti a Newcastle-t, de a versenyzők nem tudják őket kivonni a hatodikból január 1-jéig, amint az első hét évszakban döntőhelyi pihenőhely.

Ezt követően a Jets az úton halad, hogy szembenézzen a győzelmével és a második helyezett Brisbane-vel, az első igazi próbájuk során, mióta megkezdődött a mini-ébredés.

< p> Az esélyük kulcsfontosságú Boogaard állapota, aki egy óra elteltével leesett egy látszólagos boka sérüléssel.

A központi védő, aki csak a múlt héten Adelaide elleni sérüléstől kezdett visszatérni, az orvosi személyzet szétválasztotta, de a Geelong-i hétfői összecsapás idejével versenyben van.

A dán támadó Morten Nordstrand egy ellenállhatatlan eset, aki ellenállhatatlan esetet ért el, és segíti az első két játékban a sérüléstől, miközben A finn csatár Aleksandr Kokko (állkapocs) várhatóan visszatér a padra.