A Wild Oats XI-t egy éjszakán át vezetve húzza ki Sydney-t Hobartba

A Wild Oats XI egy kilencedik vonal kitüntetéses koronáját és egy új versenysorozatot kimentették, a rekordos jacht kénytelen visszavonni a második évben egymás után.

The Mark Richards – a szakállas versenyző már a pályán volt, hogy összetörte korábbi versenyét, és vezető szerepet töltött be, amikor úgy döntött, hogy szinte félúton távozik a versenyen, miután megtört egy hidraulikus ram – az összetevő, amely az uralkodó gerincet az összes hódító fedélzetén vezeti jacht.

A döntést, hogy elhagyják, 8 órakor tették meg, mivel a bet365 fogadási bónuszok az interneten vezető jacht belépett Bass-szorosba.

Senki sem sérült meg a versenyen. A legénység az új dél-walesi Eden biztonságával szemben kezdett vitorlázni.

A zab visszavonása elhagyja a Perpetual Loyal-t az első pozícióban.A hajó, amely Sydney Harbour-t birtokolja a boksznapon, és a fejeken kívüli versenyt vezette, visszavette a vezetést.

Anthony Bell szupermaxja 16-csomós átlagot tartott az eddigi versenyen. Az Olimpiai és Amerika Kupa tengerészével, Tom Slingsby-vel a Loyal-t nehéz elkapni – feltéve, hogy elkerülheti a bajokat vagy a szél leállását.

Csak 16 tengeri mérföldnyire van az új-zélandi belépő Giacomo.A Volvo 70 szénszál a második helyre és a csomag elejére kanyarodott az éjszakai tűt bet365 fogadási bónuszt korrigált idő alatt. „Hobartra utalt”: az első bennszülött csónak 16 éves álmodozás után | Joe Gorman Bővebben

A feltételek a Volvo 70 jachtok kezébe kerültek – a világ óceánjáróinak választott hajója az évtized legjobb részébe.

Queensland bejegyzés A Black Jack a 70 lábas kategóriába is belép.Míg 2015-ben a hajótörés körülményei között kellett nyugdíjba vonulnia, ebben az évben az első éjszakát a tengeren tárgyalta, és a negyedik pozícióban ül, sőt Bruce Clarke hajózási mestere örömére, aki ünnepli a Hobartba vezető 25. járatát. p>

Jim Cooney, a Hobart győztes Brindabella győztes kétkori Sydney korábbi tulajdonosa élvezi az újonnan megvásárolt vízi járművet – Maserati. A Volvo 70 a tavalyi negyedik helyet Giovanni Soldini olasz tengerészgyalogsággal díszítette, és az idén még egy ötödik célpontot követ.

A hatodik helyen egy másik nemzetközi belépő Beau Geste-ben.Míg a fedélzeten élő emberek vitathatják a híresség szakácsát, Donna Hay a legnagyobb erkölcsteljesítményt nyújtja, a tudásban résztvevők az új-zélandi tengerész Gavin Bradynak a korai sikereit bet365 online fogadóirodák tulajdonítják.

A 80-as láblécben lévő második parancsnok tudja, hogy milyen sikert aratott sikerrel a Sydney-ben Hobarton – ezt a legendás amerikai hajóval, Rio 100-mal tette, aki két évig a negyedik pozícióba hajózott az Alkotmány dokkban. Thomas.Coville úr új szólót alakít ki a világrekordban. Tovább

A Hong Kong szuper maxi Scallywag nyalogatja sebeit.Az új megszerzés harmadik helyen állt, de ahogy a sötétség leereszkedett, a hetedikre csúszott, bár David Witt, a talismanikus kapitány messze nem ért véget. A keleti szellő előnye a Bass-szoroson túl a Flinders-sziget üdvözlő látványában.

A jobb oldali hajóoldalán Ludde Ingvall ismeretlen entitása CQS. A 100 méteres kísérleti szuper maxi 43 tengeri mérföld a versenyvezető mögött – és még mindig a rekord ütemben van.

„Eredetileg az első négyre törekedtünk, most egy 10 legjobbat keresünk.Tegnap este nagyon változó volt, és néha két csomót vitorlázott – mondta a korábbi verseny győztese.

Míg a Giacomo jelenleg a hátrány vezetője, a Tattersall-kupaért folytatott csata még mindig komoly. Az 50 és 80 láb közötti hajók dominálnak a korrigált időversenyen.

Ha a vezető hajók a szerdai hétvégén 7.23 óráig a Hobart alkotmánytáblájába jutnak, a versenyszám csökken.