Umiddelbart om de triste – vinn-vinn-strategiene finnes ikke

Å satse tilfeldig er galt. For å være i det svarte, må du utvikle en strategi for priser og prøve å ikke avvike fra den. Vellykkede spillere røper ikke sine spillhemmeligheter, så for nybegynnere gjenstår det å ta de grunnleggende strategiene som et grunnlag og uavhengig angripe alle rakes.

Umiddelbart om de triste – vinn-vinn-strategiene finnes ikke. Den beste strategien er den du følte på personlig erfaring.

Nedenfor er de grunnleggende oddsstrategiene som kan tas som grunnlag: spill, live og økonomisk.
Totaler (over / under)
Hva du skal gjøre

Å sette på totalt betyr å abonnere på det totale antallet beste casino sider av noen hendelser i kampen. Totalt har to varianter. TB – totalt mer og TM – totalt mindre.

Tenk på totalen på fotballeksempelet. Bookmakere satser på antall mål, brudd, advarsler, offside, hjørne og så videre. Du kan satse på antall arrangementer for ett lag eller for to. Du kan satse på totalen på den ene halvdelen eller i hele kampen.

For å sette på totalen er det ikke nødvendig å være en stor ekspert. Bare se på gjennomsnittlig statistikk for en spiller eller et lag. For eksempel antas det at den spanske fotballigaen er den mest produktive: mer enn tre mål per kamp. I rammen av det spanske mesterskapet er det to lag. Begge scoret online betting norge i gjennomsnitt halvannen ball per kamp. Så du kan satse på totalen mer enn to eller til og med på totalen mer enn to og en halv.

Den samme logikken gjelder for hockey, basketball og tennis.

Viktig: det er bedre å satse på totalen før kampen, oddsen er mer lønnsom. Under kampen overvåker bookmakeren dynamikken og reduserer oddsen.
fordeler

Du trenger ikke å være en ekspert for å kunne satse totalt. Du kan satse på totalt betting norge i nesten alle idretter.
mangler

Som regel er de åpenbare totaler lave koeffisienter. For å satse på en mer “tynn” total, må du fordype deg i analysen og trenge litt mer hell.