Tur 2016: Fottur til Mont Ventoux og Tourmalet, fire land og to timepieces

Spekulasjonen som gikk foran den høytidelige handlingen snakket om retur av den legendariske Mont Ventoux til Tour. Og egentlig. Etter en treårs pause, sykler syklistene igjen på “Lonely Mountain” i Provence.

Det vil skje i 12. etasje, dagen for fransk nasjonalferie. Det var bare den tiende gang i historien av løpet vil være på den fryktede fjelletappe mål.

Route Tour i 2016 og måler 3519 km 2 til 24 juli vil besøke Frankrike og også Spania, Andorra og Sveits. Seksten områder vil være vert for en scene start eller destinasjon for første gang!

Mountain stadiet vil komme opp gradvis i Massif Central, Pyreneene, Jura og Alpene, det første fjellet testen vil teste favorittene i regionen av den berømte Raymond Poulidor allerede i femtestadium.

Overraskelsen enn først antatt for de to tempoetapper i reiseruten, en bølgete og en fjellet, med en total lengde på 54 km.

ankommer toppmøtet vil være bare fire, én mindre enn i fjor . Men mange fjellstadier slutter med en utforkjøring etter en vanskelig klatre.

Og i motsetning til i år venter på syklistene bare en lang flytur, etter den nest siste etappen fra Morzine i utkanten av Paris til den siste etappen.

“Det ser ut som et veldig vanskelig år. Det er ikke en rute som spesifikt ville vitne časovkářům eller spesielt vrchařům.Vinneren må være en komplett idrettsutøver “sa han etter presentasjonen av årets mester Chris Froome

Klatre til mål allerede i det andre trinnet

for første gang i historien av Tour starter fra den avdeling av La Manche og den innledende fasen av Mont St. Michel vil kulminere etter 188 kilometer på de berømte strendene Utah Beach . “Det vil være en majestetisk start,” forsikrer Christian Prudhomme, som går på tiende år i rollen som direktør for Tour.

Allerede i andre fase er planlagt i slutten av kortere tre kilometer klatre. Fra da gjennom Normandie Turer og Limoges utstedt syklister sør for stadier designet for sprintere.Men den femte i den sentrale massivet har åser og ender opp med 12 prosent turen Le Lioran .

Etter to sprint virker sammen med pakningen finner Pyrénées hvor målene Lac de Payolle og den følgende dag over Tourmalet og Peyresourde til Bagneres du Luchon . Etter en fridag, tilbrakte i Andorra, er det tid for den tredje og trolig den vanskeligste Pyreneene loven, leder av den spanske Vielha til Andorra Arcalis.

etter Mont Ventoux neste gang prøve

sprintere sette inn i Montpellier diblokkinnhold kommer ekstremt vanskelig.Først lengtet Stage Mont Ventoux etter den individuelle tempoetappen i La Caverne – 37 kilometer i kupert profil

Den neste tur til fjells for å lede Jura fjellene til Culoz , og hovedfeltet går til Bern og husker det første besøket av Tour of Switzerland 100 år siden.

Etter den andre hviledagen begynner i landet Helvetic Kors og nøkkelen fjellet passasje i Alpene . I det 17. fasen finish, som kulminerer i en ny demning i Emosson etter å overvinne klatre Gueulaz (1960 meter). Alt dette under Mont Blanc-massivet, som også vil “hjelpe” i de neste stadiene.

Dette følger av det Albertville Saint-Gervais-Mont Blanc en til målet og 7-7 per banen.Og den siste fjell hendelsen finner sted på en pilegrimsreise til Morzine , med fire fjell bonuser, men denne gangen uten den siste stigningen fra landsbyen til skistedet Morzine-Avoriaz.

På søndag, den 24. juli vil ha fungert bare under festlig siste fasen av Chantilly Paris -. kroning og den nye mesteren

Froom begjærer vellykket forsvar

Chris Froome vil forsøke å bli den første rytteren siden Miguel Indurain i 1995, som forsvarer tittelen på Tour.I årene etter Indurain dette stykket mens en suksess Lance Armstrong og Alberto Contador, men de ble senere fra de respektive klassene inhabile.

“Jeg føler at jeg har en helt annen driver enn hva jeg var i 2013.” Brit tilbakekalte sin premiere stolthet. “Jeg kjenner mine muskler bedre, noe som hjelper meg med å håndtere kritiske øyeblikk. Og det gir meg mer selvtillit. ”

Froomův stor rival Alberto Contador innrømmer at det kan bli hans siste start på Tour karriere. “Hvis jeg måtte gi opp på tur, så jeg vil være tilbake i 2017. Og hvis jeg kan sette opp sitt eget lag, er også tilbake.Men min kontrakt med staller Tinkoff vil ende i 2016 “, sa spanjolen for avisen Le Pais. Hjem

På tur tilbake også Nairo Quintana, mens fjorårets mester Vincenzo Nibali tredjeplass sammenlagt i år, og Alejandro Valverde kunne tvert imot, å fokusere mer på Giro.

Den tsjekkiske syklist bekreftet sin interesse for å kjempe seg inn på laget i Tour allerede Zdeněk Štybar, som var æresgjest på Paris presentasjonen, Peter Vakoč og Roman Kreuziger. Wild card laget igjen håper druhodivizní Bora, der en tydelig personlighet Jan Barta. Men Leopold König programmet kan i sin tur spiller tittelrollen Giro – og for ham å bli sett

.