Southgate: Tsjekkia har alltid hatt gode spillere. Vi vet at det er sterkt

Kamper med en fotballsupermakt er et tydelig trekkplaster av gruppe A, der det, foruten Tsjekkia, bortsett fra England, også er Bulgaria, Montenegro og Kosovo.

team har ennå til å studere. Men Tsjekkia har alltid hatt noen utmerkede spillere, vi må forberede oss veldig godt til kampene. Vi vet at de er sterke, ”sa Southgate, som har ledet landslaget siden september 2016.

En tidligere defensiv fotballspiller, han var 21 år gammel.For øvrig trente han også på EM, som ble arrangert av Tsjekkia sommeren 2015.

Rett før turneringen spilte England også en forberedende duell med det tsjekkiske ungdomsvalget på Letná og vant 1-0.

Southgats gikk gjennom Michael Keane, John Stones eller Jesse Lingard, som nå er faste representanter. På mesterskapet satset treneren deretter på Harry Kane, nå en engelsk kaptein.

“Jeg lurer på hvor mange spillere fra Tsjekkia den gang er en del av linjen i dag,” tenkte Southgate etter søndagens trekning. p> Engelsk trener vil absolutt kjenne igjen Jiří Pavlenka, forsvarer Tomas Kalas med Patrizia Stronati, midtbanespiller Martin Frýdek eller Jiří Skalák, spiss Matěj Vydra…Alle sammen ble med i forberedelsene, og den tsjekkiske treneren Jaroslav Šilhavý kalte dem til tidligere møter.

England vil være den største testen i begynnelsen av den nye eraen med representasjon. Under Southgate steg hun til semifinale ved verdensmesterskapet i sommer og til slutt til fjerde, og vant gruppen med Spania og Kroatia i Autumn League of Nations. Den førtiåtte år gamle treneren har satt sammen et ungt lag som fortsetter å forbedre seg.

“Og det er flott, alle vil lede et slikt team. Nøkkelen for oss er at vi har sunn konkurranse, en god kamp for lineup.Det er ikke rom for å tilfredsstille, guttene må jobbe med trening, de hjelper hverandre med å forbedre seg, ”berømmer han før han nærmer seg kvalifikasjonene.

“ Vår neste oppgave er å håndtere forventningene som stilles til oss. Og fortsett å spille på et høyt nivå, “sa den engelske treneren.

Southgate er fornøyd med at laget hans vil unngå Tyskland eller Serbia, men forventer utfordrende dueller, spesielt på motstandernes baner. “Jeg kan miste poeng i hver av disse kampene, jeg har tapt hjemme mot Montenegro, jeg var uavgjort i Bulgaria,” sa han.

“Vi tar ikke poengene fra disse motstanderne som en selvfølge, men vi vil være en favoritt.Motivasjonen er høy, ”husket han at syv Euro 2020-kamper, inkludert finalen, vil være vertskap for det berømte Wembley stadion i London.