Simone Biles dominerer på verdensmesterskap til tross for nyrestein

Den regjerende olympiske mesteren oppnådde lett den beste allroundscoren på 60.965 i de tidlige delene av kvalifisering på lørdag, etter å ha forlatt sykehuset uten å passere en stein, har hun kalt “Doha-perlen”.

Vi måtte gå til ER fordi jeg har hatt magesmerter på høyre side i to dager, sa Biles i en video som ble lagt ut på nettet av USA Gymnastics.How Simone Biles kom til å drive enestående innflytelse i gymnastikk | Beau Dure Les mer

“Vi begynte å tro at det var mitt vedlegg, så vi ønsket å gå som en forholdsregel. Vi fikk tester gjort og de fant en nyrestein.Jeg har litt smerte [i dag], slik at adrenalin hjelper. “Biler postet de høyeste individuelle poengene på bjelken, unibet bónusz hvelvet og gulvet, og var andre på ujevne linjer gjennom fem av 11 kvalifiserende grupper .

Biles ytelse hjalp også USA med å garantere sitt plass i lagets endelige – de er allerede mer enn 12 poeng klar for andreplasserte Japan i halvveis i kvalifiseringen.

Vi var ganske bra, sa Biles. “Vi prøvde å holde fokus, akkurat som i praksis, fordi praksis har gått veldig bra. Forhåpentligvis vil vi gå ut der og drepe den igjen [søndag]. “Biles forbløffet Aspire Academy-publikum i Qatar med en unibet fogadás bónusz forbløffende åpningsvalle, og fullførte en kombinasjon som tidligere har blitt gjort i konkurranse av menn. Hennes poengsum på 15.966 var den høyeste av dagen på alle hendelser med en enorm margin.Facebook Twitter Pinterest

10-tidenes verdensmester hadde tweeted fra hennes sykehusbed på fredag, og sa: “Ingenting som en sen kveld, ER, besøk mindre enn 24 timer før VM. Denne nyresteinen kan vente…gjøre det for laget mitt! “Biles, som vant fire olympiske gullmedaljer i Rio 2016, forventes å konkurrere i fem individuelle finaler, samt lagets finale over neste syv dager, som hun byder på å legge til totalt 14 VM-medaljer.