Registrering med flere bookmakere vil ikke øke inntektene

Misforståelse nummer 7: “Gode bonuser”

Bonuser er et reklameflyt. De “bedre” bonusene, desto mer må de “betale” i fremtiden. Selvfølgelig er bonusene selv ikke farlige, og du vil ikke miste noe ved å bruke dem, men du må nøye lese vilkårene for disse kampanjene.
Misforståelse nummer 8: “Registrering i flere f.Kr. vil gi suksess.”

Registrering med flere bookmakere vil ikke øke inntektene eller prediksjonen av permeabilitet. Velg en, vel, maksimalt to, pålitelige bookmakere – det er hovedoppgaven. Derfor er det ikke nødvendig å tenke at ved å registrere kontoer i 3-4 kontorer, vil du bli en vellykket bedre beste casino sider, konsentrere deg bedre om prosentandelen av spillene dine. Selvfølgelig, hvis du satser på voldgiftssituasjoner, så må du selvsagt registrere deg på mange kontorer, og ta gaffelene mellom dem.
Misforståelse nummer 9: “Spamannonsering og vurderinger på nettstedskontoret”

En stor, selvrespekterende bookmaker vil aldri sende deg en e-post med et tilbud om å satse på ham, mye mindre sende ut noen spammeldinger. Hvert selskap har sin egen policy og strategi for kampanjer, og tro meg, spammeldinger er ikke inkludert i disse planene. “Hvordan finner slike BCs min e-post,” spør du. – Ja, veldig enkelt. Faktum er at det er en stor mengde forskjellige programvare (e-post-grabbers), som “robs” adressene til boksene fra nettstedene. For eksempel, du en gang registrert på online betting norge et eller annet sted, eller etterlot en kommentar, som angir e-posten din, kan dette programmet “trekke ut” det og legge det i en fil. Når det gjelder vurderinger, kan du kjøpe anmeldelser, lure, i verste fall skrive deg selv.
Misforståelse nummer 10: “Spillutvekslingen er bedre enn bookmakerkontoret.”

Sannsynligvis den eneste sanne feilen, men delvis. Faktisk, her bestemmer alle seg selv. Både bookmakerkontoret og spillutvekslingen har både fordeler og ulemper, men vi vil ikke vurdere dem, siden dette er et emne for en egen artikkel. Vi kan bare si at spillutvekslingen ikke passer for alle spillere.

Det er bare å legge til at vi ikke bør glemme et godt ordtak langoddsen tips – “Alt er ikke gull som glitter.” Når du velger en bookmaker, vær ekstremt forsiktig og forsiktig så du ikke trenger å angre senere.