NFL-weekendspådommer: Falcons for å sjekke Chiefs ‘postseason push

Fem andre stemte overens med sine prestasjoner i uke 12, så vær så snill å fortsette med dine damer og herrer, da vi tilbyr bobajob86, DSizzle2013, FraserAH, onestepforward og Steve Mansfield en like rapturøs applausrunde. Og så plunk deg ned i din mest stilfulle stol, og hente ut denne ukens spill. Kansas City Chiefs @ Atlanta Falcons (søndag kl. 13.00 og 18.00 GMT)

Veien til postseasonen blir ikke enklere for Chiefs. Selv etter en imponerende vei vinner over Broncos, er deres 8-3-post fortsatt bare tilstrekkelig til å plassere dem andre i AFC West, med ytterligere divisional matchups mot Denver (7-4) og Oakland (9-2) fortsatt å komme etter Dette spillet mot NFC Sør-ledere Atlanta (7-4).I Kansas Citys favør er det et betting bonus uten innskudd bedre passstrøm: både Justin Houston og Tamba Hali ble ansett sunne nok til å få snap-count restriksjoner løftet for seier på Mile High Stadium, og deretter kombinert for fire sekker. Dee Ford, som leder laget med 10, savnet det spillet, men var tilbake på øvelsen på onsdag. Som en trio burde de absolutt gjøre livet vanskelig for Matt Ryan – men vil det alene være nok? Han sto overfor mye press fra Cardinals ‘No1-rangerte forsvar i forrige uke og hjalp fortsatt laget sitt til å sette 38 poeng på tavlen.

Med et skudd på neste års andre overgripende utkast plukk på linjen (Cleveland vil ikke blåse No1 herfra, ikke sant?), ingen av lagets fans vil gjerne glede seg over ideen om å vinne denne søndagen.Spillere og trenere er imidlertid ute for å kjempe for karriere, og minst en har gjort en ganske god jobb de siste ukene. Colin Kaepernick kastet i 1.110 meter, og rushed for 223 mer, i november måned – å sette opp totalt ni kombinerte touchdowns mot bare tre omsetninger. Uk i uken, gjør han et tilfelle som beholdes som 49ers ‘startkvartal for neste år. I Chicago, derimot, kan de gjerne ta noen som kan bli sunne i mer enn to uker om gangen. Matt Barkley kastet for 316 meter og tre poeng i sin start debut mot Tennessee, men mye av det kom i søppeltid mot et forsvarsforsvar.I et spill mellom to svært dårlige lag, å ha et pålitelig alternativ bak senteret, bør det utgjøre hele forskjellen.

Seks påfølgende vinner har drevet Miami inn i tykk av playoff-jakten, men er deres form bærekraftig? De har blitt utvunnet av tre av sine siste fire motstandere, inkludert Jets og 49ers. Lagene jobber med å senke Jay Ajayi – holdt til færre enn 80 rushing meter i hvert av de tre siste spillene – og mens retur av venstre vakt Laremy Tunsil og venstre takle Branden Albert burde hjelpe sin sak enorm, har Ravens egen det stikkeste løpforsvaret i ligaen. De bør få en stor oppgradering i videregående, også, etter at Jimmy Smith rejoined praksis på onsdag.Oh, og besøksteamene har i gjennomsnitt bare 14,3 poeng per spill på M & T Bank Stadium.

Laderne er et talentfullt lag som finner betting velkomstbonus odds måter å miste spill som de burde vinne. The Buccaneers et lag hvis talent ble stilt spørsmål etter en dårlig start (noen husker at 40-7 shellacking i Arizona?), Men som nylig har vunnet matchups – fra en road seier i Kansas City til et kvelning av Seattle – hvor få personer hadde til og med gitt dem et håp. Et forbrytelse med Jameis Winston og Mike Evans vet hvordan å henge i en shootout, men det er forbedringen på forsvaret som er mest iøynefallende. Russell Wilson hadde blitt sparket 20 ganger og kastet to plukker hele sesongen før han dro til Tampa Bay. Bucs nådde ham seks ganger, og sørget for at han matchet sin avlytnings total i en enkelt ettermiddag.Coast-to-coast road trips gjør meg alltid urolig, men dette laget spiller bra på begge sider av ballen.

Bare ett av lagene ser ut som en playoff-konkurrent. Washington tjente denne statusen ved å slå to mulige rivaler – Green Bay og Minnesota – i november før du presset Dallas helt til slutten. Med ligaens No2-rangering, ledet av en quarterback spiller på et All-Pro nivå – Kirk Cousins ​​fullførte 72,4% av passene sine for 1 086 meter, åtte poeng og ingen oppsigelser i forrige måned – dette er et lag som ingen vil møte. Det samme kunne ikke sies for Arizona. Kardinaler har vunnet en gang i sine fem siste kamper og har praktisk talt blitt eliminert fra playoffs på 4-6-1. Deres quarterback fortsetter å bli pummeled bak en ødelagt offensiv linje, og bare en av hans mottakere kan stole på å fange ballen.Så hvorfor skulle jeg gi dem et skudd i dette spillet? Kanskje det er No2-rangert passforsvaret – de beste fettere har møtt ennå i denne løp. Kanskje det er de skader som truer med å holde DeSean Jackson og Jordan Reed ut av Washingtons utvalg. Kanskje det ikke er noe mer enn en hunch.

Andrew Luck kan ikke ha gode minner om å spille Jets. I to karriere møter med disse motstanderne, har han kastet fem avlytninger og begge ganger lagt opp en passer vurdering under 53.0. Forutsatt at han gjør det gjennom NFLs hjernerystelsesprotokoll, bør denne gangen gå bedre. Jets forsvaret – og spesielt deres forsvarsforsvar – flagger, med Darrelle Revis en skygge av seg selv og angivelig å vurdere pensjonering.Bare to lag har færre sekker, og vi vet alle hva Luck kan i de sjeldne tilfeller når han faktisk får tid til å velge et pass.