Russland venter basketballspillere, men Hruban er ikke i kamp om andreplassen

Nå ligger tsjekkerne på andreplass to seire mot russen, men gruppen vil avslutte kampene i Bulgaria og Finland, hvor de kan forvente suksess. Tvert imot, tsjekkerne har fortsatt en hard kamp i Frankrike. Hvis trener Ronen Ginzburgs lag taper mer enn et poeng i Russland, kan de miste andreplassen på slutten av gruppens kamper. Pumprla. “Russerne er ennå ikke sikre på prosedyren, men vi kan spille avslappet og prøve ting vi ikke ville ha prøvd ellers. Men vi drar definitivt ikke på tur dit, ”la han til.Vi vil absolutt prøve å gjøre det så vanskelig som mulig. De er maktspillere, så vi får se hvordan vi kan kjempe mot dem, ”la Jakub Šiřina til, quarterbacken. Denne gangen vil imidlertid begge lagene gå inn i en kamp i en annen maktfordeling. Tsjekkerne får et nytt sett på halvparten. I motsetning til russerne slapp ikke støtten fra Jan Veselý og Ondřej Balvín Euroleague-klubber.CSKA Moskva og f.Kr Khimki lot russiske representanter starte. “Når det blir introdusert i Russland at gutter fra Euroleague vil spille, vil de bare spille,” sa Pumprla. , som ble skadet fredag ​​65:79 med Frankrike og laget, reiste ikke til Moskva.

“Voytas poeng og forsvar vil mangle. Men igjen, det er en mulighet for andre yngre gutter når det ikke er et slikt resultatspress. Jeg tror at etter skader eller sykdom, sementen alltid sementeres. Det er en annen spiller eller spillere som skal erstatte Vojta i angrepet. Men vi vil være mindre leselige.Hvis Vojta var her, ville russerne være mer forberedt på ham, “sa hovedtrenerassistent Petr Czudek. Russland mangler den beste skytteren Alexei Šved på grunn av en fingerskade, men andre Euroleague-søyler har ankommet – inkludert Dmitry Kulagin, som 26 poeng kjørte Russlands fredagseier 77:75 etter forlengelsen i Finland. Under kurven er to ganger Euroleague-vinneren Andrei Voroncevich tilbake etter skaden og Dmitry Khvostov tar seg av varmen og farlig avstandskyting.

“Russerne så at de var nervøse i kampen i Finland. Den første omgangen ordnet seg ikke i det hele tatt. Det var tydelig at vekten av forskuddet var på dem. Da de vant overtiden falt det, de var ekstremt glade. De vil måtte vinne.Presset er på Russland, de er favoritter, ”la Czudek til.