Gjengjeldelse for “smash of death” og den rasende stjernen. Slik blir rivalisering født

The Knicks i sitt tempel vant 136: 134 etter forlengelsen. Og det var et par gutter som til og med mange New Yorkere ikke visste at de fortsatt var med på laget.

Den kongolesiske quarterbacken Emmanuel Mudiay ble skutt, som fikk sin første sjanse denne sesongen i den syvende kampen – to minutter. Men i november begynte han å vinne, og 1. desember forbedret sesongrekord, 36 minutter, 28 poeng, fire treere og syv assists. En spiller som Knicks nylig hadde offentlig avskrevet og gjort tilgjengelig for andre klubber. Men så sendte trener David Fizdale ham til andre halvdel av kampen med Detroit, og han svarte 17 poeng.Han la 22bet ytterligere 16 til Philadelphia og 21 til Milwaukee.

New York Knicks, en av de mest kjente og mest lønnsomme sportsklubbene i verden, mangler nå en stor figur. Carmela Anthony stakk av med i fjor som en bremse på utviklingen og Kristaps Porzingis har vært skadet i lang tid.

Bruggperioden må vare med en haug med avskrevne. Med de som Dotson. Eller Mudiay, det syvende utkastet, som ikke grusom Denver. Som Tim Hardaway Jr., Hvis første Knicks ble kvitt ham senere for å betale ham dyrt senere.Eller Allonzo Trier, som ingen har valgt i år som utkast – bekymret for sine to dopingforseelser i løpet av sin college-karriere.Balanse 8-16 setter ham langt fra sluttspillet selv i den svakere østkonferansen.

Så det er nødvendig å glede seg over minst delvis gevinster.

Å se Janis Adetokunb forlate banen med hodet ned og kastet, er en av de søte belønningene for Knicks-hobbyene.

I januar i fjor dro han og Milwaukee til fjerde kvartal med et 14-poengstap for å treffe det endelige hornet på 105: 104.

Han raserte igjen i februar. Han viste sitt “dødsfall” da han hoppet over Hardaway. Senere innrømmet han til og med at han ikke hadde lagt merke til forsvareren under flyturen.Forresten, det var kampen der den eksepsjonelle latviske unge mannen Porzingis ble skadet av hjemmet.

Ikke rart at han ikke hadde så mye å gjøre med New York-publikummet.

gledet seg igjen. Bucks hans kastet imidlertid ikke bort en, men to store forsprang i løpet av andre omgang. The Knicks forvandlet alle de store skuddene. More info

Innfødt i Athen, som skal feire sin tjuefjerde bursdag på noen få dager, har gjort mye for å lykkes. Han scoret 33 poeng, 19 returer og syv assists. Men denne gangen var alle imot ham.

For det første brant den kroatiske bonden Mario Hezonja av ham – forresten en annen av taperne i Knicks-oppstillingen, et femutkast som Orlando ikke ønsket etter tre sesonger.

Adetokunba var ikke opprørt over at Hezonja hadde hengt rundt seg og sendt ham til bakken.Han var sint da han gikk bort. Det er ikke gjort. “Jeg skal slå ham mellom beina neste gang,” sa Milwaukee, lastebilsjåføren, til Hezonj etter kampen. New York er ikke din by, og du hører ikke til teamet vårt, ”svarte Hezonja. Tvetydig beskjed, men Knicks fans måtte bare være fornøyd med at kroaten skulle kjempe. utvidelse ellers.Men det ser ut til å ha Sportingbet vært galt, og inngrepene var rene.

Noen få kamper med en ikke helt tradisjonell kurs var nok, og NBA kunne glede seg over fødselen av en ny rivalisering. Hvem som helst, treffer det flott. De to andre kampene mellom Knicks og Bucks spilles i julen, når basketballligaen opplever et av høydepunktene. Først 25 i New York, deretter to dager senere i Milwaukee.